Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Oxej Weteran
|
Wysłany: Czw Sty 19, 2006 3:51 pm Temat postu: Kilka pytań |
|
|
|
Mam kilka pytań odnośnie SLRR:
1. do czego służą pliki RDB?
2. do czego służą javasources?
3. jak tworzyć dodatkowe wozy do slrr - przekierowałem wszystkie odnośniki do plików w skryptach i w pliku rpk do folderu z moim wozem, a gireka nie włącza się, tylko się ładuje... i się ładuje... i się ładuje... i wkurzony ją wyłączam. Ktoś wie, gdzie popełniłem błąd?
...i kilka pytań pośrednio dotyczących SLRR:
4. czy istnieje plug do ZModelera pozwalający eksportować do scx?
5. mam problem z uruchomieniem 3ds max 5(dlatego szukam pluga do zmoda). Jak go włączam, to wyskakuje błąd "A license error has occured. Please restart your system to initialize the license management system.(...)"
PS. Zróbcie jakieś tutki dot. tworzenia wozów do SLRR
PS 2. Sorry, jeśli takie pytania już padły, ale mam dość wolny internet i niezbyt mi się chce przetrząsać starsze tematy |
|
Powrót do góry |
|
|
tob01 Wariat drogowy

|
Wysłany: Czw Sty 19, 2006 4:09 pm Temat postu: |
|
|
|
jak zrobiles swoj wozek to poco ci tutki? |
|
Powrót do góry |
|
|
David_69 Zawodowiec

|
Wysłany: Czw Sty 19, 2006 4:27 pm Temat postu: Re: Kilka pytań |
|
|
|
Oxej napisał: | Mam kilka pytań odnośnie SLRR:
1. do czego służą pliki RDB?
2. do czego służą javasources?
3. jak tworzyć dodatkowe wozy do slrr - przekierowałem wszystkie odnośniki do plików w skryptach i w pliku rpk do folderu z moim wozem, a gireka nie włącza się, tylko się ładuje... i się ładuje... i się ładuje... i wkurzony ją wyłączam. Ktoś wie, gdzie popełniłem błąd?
...i kilka pytań pośrednio dotyczących SLRR:
4. czy istnieje plug do ZModelera pozwalający eksportować do scx?
5. mam problem z uruchomieniem 3ds max 5(dlatego szukam pluga do zmoda). Jak go włączam, to wyskakuje błąd "A license error has occured. Please restart your system to initialize the license management system.(...)"
PS. Zróbcie jakieś tutki dot. tworzenia wozów do SLRR
PS 2. Sorry, jeśli takie pytania już padły, ale mam dość wolny internet i niezbyt mi się chce przetrząsać starsze tematy |
wiec:
Ad.1. RDB to jest plik w ktorym sie pracuje dodaje czesci itd, po konwersji masz z niego RPK (na mojej stronie znajdziesz pare rzeczy)
Ad.2. JAVA to sa źrodła plikwo CLASS, kiedys myslałem ze sie da CLASS edytowac (teoretycznie mozna) ale to glupota. Gra konwertuje JAVA do CLASS.
Ad.3. Napisze toutrial ale raczej jak robic "ADD ON CAR".
Ad.4. Do ZM nie ma zadnego plugina do EXPORTU (tu znów zapraszam na moja strone, tam sie dowiesz wiecej)
Ad.5. Qpa ... kombinuj
www.slredline.prv.pl _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
Oxej Weteran
|
Wysłany: Pią Sty 20, 2006 4:50 pm Temat postu: |
|
|
|
tob01 napisał: | jak zrobiles swoj wozek to poco ci tutki? |
właśnie, żę nie zrobiłem - mam tą alfe 156, o której pisał jakiś gościu wcześniej (zastępuje ona focera) i próbuję ją przerobić na addon car
@david 69
thx:D |
|
Powrót do góry |
|
|
|