Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
sebo21 Master

|
Wysłany: Sob Gru 31, 2005 1:21 pm Temat postu: Coś nie tak z dźwiękiem |
|
|
|
Otóz mam problem podczas jazdy na mieście jak i na test track z głośników wydobywa się dziwny głos takie straszne trzeszcznie, więc moja prośba by była taka: czy mógł by mi ktoś wysłać cały folder Sound na e-maila sebo21@wp.pl ? _________________
Nokia 6630 -> RS MMC 2GB > Słuchawki Stereo > 10Gb Gier Symbian/Java 3D > Niezłe granie
www.N5200.uk.pl | www.N-Site.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
LuGo Admin

|
Wysłany: Sob Gru 31, 2005 1:57 pm Temat postu: |
|
|
|
Chyba raczej nie grzebales w plikach dzwiekowych tzn ich nie modyfikowales wiec to raczej Ci nic nie da - zainstaluj nowe stery od k.muzycznej. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
sebo21 Master

|
Wysłany: Sob Gru 31, 2005 2:13 pm Temat postu: |
|
|
|
ale to dziwne, bo w innych grach czegoś takiego nie ma, a podejrzewam że to wina folderu sound bo płyta z grą jest strasznie zamulona i podejrzewam że jest popsuta _________________
Nokia 6630 -> RS MMC 2GB > Słuchawki Stereo > 10Gb Gier Symbian/Java 3D > Niezłe granie
www.N5200.uk.pl | www.N-Site.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
majkelprosto

|
Wysłany: Pon Sty 02, 2006 6:26 am Temat postu: |
|
|
|
Ja też tak mam ale to nie jest wina gry tylko producenta... zeby tak nie było trzeba włączyć sprzętowe wspomaganie karty albo np 3D Audio czy EAX dla sound blastera....niestety SL nie ma takiej opcji i tak bedzie trzeszczeć....ja mam ten problem ze wszystkimi grami Codemasters i właśnie też ze SL REDLINE
No można też instalować nowsze sterowniki do karty ale przynajmniej u mnie nie wiele to daje...
Sory za dwa posty ale teraz mi sie to przypomniało
Hehehehe bardzo rzeczowe porady dziekuje serdecznie Widzisz już coś sie nauczyłem
PoZdro  |
|
Powrót do góry |
|
|
tob01 Wariat drogowy

|
|
Powrót do góry |
|
|
|