Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Unclefucker Weteran

|
Wysłany: Pią Lip 07, 2006 8:48 am Temat postu: Wheel bar |
|
|
|
Mianowicie wpadłem na pomysł zrobienia wheel bar'a, takiego jak mają dragstery. Małe kółeczka umieszczone na ramie za samochodem uniemożliwiające stawanie 'dęba'. Ale jest mały problem... nie wiem jak to zrobić, i niebardzo mam czas... więc może ktoś z forum podejmie się tego szcztynego dzieła. Żeby nie stawiało  |
|
Powrót do góry |
|
|
Elwood Kierowca
|
Wysłany: Pią Lip 07, 2006 9:50 am Temat postu: |
|
|
|
Hmm, dobry pomysl. Trzeba by bylo porozmawiac z Dafnem i wykorzystac pomysl 3 osi. Wtedy domodelowac male koleczka i ramę. Chociaz nie jestem tego taki pewien czy to będzie dzialac tak jak trzeba... A moze poprostu zmien srodek ciezkosci w samochodzie? Mialem angina z przodu nie stawal demba zrobilem centrala to jak przod za lekki to sie unosi :/ _________________ Skinder Rally 2Tech - Moja stronka, w krótce nowa szata graficzna, logo i ankieta. Zapraszam na forum! |
|
Powrót do góry |
|
|
Gruchowski Weteran

|
Wysłany: Pią Lip 07, 2006 10:43 am Temat postu: |
|
|
|
O cos takiego chodzilo.Robione na szybko do malych poprawek
 |
|
Powrót do góry |
|
|
Unclefucker Weteran

|
Wysłany: Pią Lip 07, 2006 12:57 pm Temat postu: |
|
|
|
No coś w tym guście. Problemem jest zrobienie kółeczek i żeby toto nie odpadało od wozu przy ostrym starcie |
|
Powrót do góry |
|
|
tob01 Wariat drogowy

|
|
Powrót do góry |
|
|
Unclefucker Weteran

|
Wysłany: Pią Lip 07, 2006 6:16 pm Temat postu: |
|
|
|
Ale 3 oś a wheel bar to lekka różnica. Jak nie masz przemodelowanej karoserii to 3 oś troche z dupy wyglada |
|
Powrót do góry |
|
|
djpatrol SRK team

Dołączył: 23 Sty 2006 Posty: 708 Skąd: pochodzi Święty Mikołaj?
|
Wysłany: Pią Lip 07, 2006 6:25 pm Temat postu: |
|
|
|
kółka mozna przecierz domodelowac do wheel bara i tylko tak by byly normalnie, by sie nie krecily wogóle a jak by sie mialy krecic to potrzebna trzecia oś | tylko jakby zawieszenie wyglądało  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
dafn Drag Master
Dołączył: 23 Kwi 2005 Posty: 1755 Skąd: ...spójrz za siebie... BU!!! =8)...
|
Wysłany: Pią Lip 07, 2006 6:51 pm Temat postu: |
|
|
|
moge przerobic troche skrypt 3 osi zeby wchodziło tylko koło bez zawiasów |
|
Powrót do góry |
|
|
|