Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Mat Kursant

Dołączył: 12 Lis 2005 Posty: 16 Skąd: <=BolesławieC - CentruM PolskiegO TuningU :-) =>
|
Wysłany: Pią Gru 16, 2005 10:45 am Temat postu: Jak zrobić żeby mieć dodatkowe rzeczy ?? |
|
|
|
Więc mam takie pytanie . Czy można jakoś kupić rzeczy do tuningu ?? Bo jak miałem demu to były końcówki do wydechów itd. A więc można i jak >?? |
|
Powrót do góry |
|
|
Dumlos Weteran

|
Wysłany: Pią Gru 16, 2005 12:53 pm Temat postu: Re: Jak zrobić żeby mieć dodatkowe rzeczy ?? |
|
|
|
Mat napisał: | Więc mam takie pytanie . Czy można jakoś kupić rzeczy do tuningu ?? Bo jak miałem demu to były końcówki do wydechów itd. A więc można i jak >?? | napisz dokładnie o co ci chodzi.... |
|
Powrót do góry |
|
|
Mat Kursant

Dołączył: 12 Lis 2005 Posty: 16 Skąd: <=BolesławieC - CentruM PolskiegO TuningU :-) =>
|
Wysłany: Pią Gru 16, 2005 1:51 pm Temat postu: |
|
|
|
chodzi mi o to żeby : Gdy zainstalowałem gre miałem X rzeczy z których mogłem poskładać silnik , karoserie itd. Chodzi mi o to czy może byc więcej reczy bez instalowania ściągnietych z sieci Czy są takie sklepy jak w underground 2 Czy juz nic więcej nowego niebęde miał Jak instalowałem kiedyś demo SLRR to było tam wiele rzeczy . Właśnie nieweim dlaczego . Może cos mam zjebnane Pomóżcie Da rady coś takiego jak pisałem Jeśli tak to jak
PozdreowieniA
.::MaT::. |
|
Powrót do góry |
|
|
colt Weteran

|
Wysłany: Pią Gru 16, 2005 3:01 pm Temat postu: |
|
|
|
jest dużo żeczy do sciągnięcia ! |
|
Powrót do góry |
|
|
Mat Kursant

|
Wysłany: Pią Gru 16, 2005 5:24 pm Temat postu: |
|
|
|
colt napisał: | jest dużo żeczy do sciągnięcia ! | a niemożna tak bez ściągania ?? Bo ja mam gre na drugim kompie (bo ten nieda rady ) a tam netu niema i niemoge zpatchowac gry do versji 2,2,1  |
|
Powrót do góry |
|
|
colt Weteran

|
Wysłany: Pią Gru 16, 2005 5:36 pm Temat postu: |
|
|
|
to sobie zrób jakies czesci.. bo inaczej niema |
|
Powrót do góry |
|
|
Mat Kursant

|
Wysłany: Pią Gru 16, 2005 5:43 pm Temat postu: |
|
|
|
colt napisał: | to sobie zrób jakies czesci.. bo inaczej niema | ale jak Mozesz pomóc Jak coś to jestem na gg albo napisz tutaj  |
|
Powrót do góry |
|
|
Dumlos Weteran

|
Wysłany: Pią Gru 16, 2005 6:31 pm Temat postu: |
|
|
|
naucz sie obslugiwac 3D maxa pozniej troche poczytaj o co chodzi w skryptach i poszło czyli czeka cie jeszcze ładnych pare miechów za nim bedziesz mial czesci... Nie mozesz poprostu podłączyć neta do 2 qompa albo je polaczyc przez sieciowke  |
|
Powrót do góry |
|
|
colt Weteran

|
Wysłany: Pią Gru 16, 2005 7:36 pm Temat postu: |
|
|
|
a najłatwije to dyski przenieść  |
|
Powrót do góry |
|
|
Dumlos Weteran

|
Wysłany: Pią Gru 16, 2005 11:31 pm Temat postu: |
|
|
|
colt napisał: | a najłatwije to dyski przenieść  | DOKŁADNIE!! |
|
Powrót do góry |
|
|
Mat Kursant

|
Wysłany: Sob Gru 17, 2005 11:25 am Temat postu: |
|
|
|
Dumlos napisał: | colt napisał: | a najłatwije to dyski przenieść  | DOKŁADNIE!! | przenieść ?? Co mi to da ?? Jak i tak netu niebede miał na drugim  |
|
Powrót do góry |
|
|
Dumlos Weteran

|
Wysłany: Sob Gru 17, 2005 12:14 pm Temat postu: |
|
|
|
przenosisz dysk na którym masz gre do tego co masz neta sciagasz patcha i dodatki... takie trudne  |
|
Powrót do góry |
|
|
Mat Kursant

|
Wysłany: Wto Gru 27, 2005 7:47 pm Temat postu: |
|
|
|
acha  |
|
Powrót do góry |
|
|