Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
AcE2244
|
Wysłany: Sro Gru 28, 2005 7:23 pm Temat postu: Wyjsca z gry SLRR / SZALU DOSTAJE, POMOCY |
|
|
|
W streeta to gralem gdy tylko gra wyszla. Mialem tez jakiegos do niego patcha, ale w tym momencie nie pamietam ktorego, ale napewno jeden. Kiedys tez mialem taki sam problem jak teraz, czyli mi gra non-stop wychodzi i powraca na pulpit systemu XP lub nawet komp sie calkowicie zawiesza(co sie zupelnie nie dzieje w innych grach ani prog). Jakos mi sie udalo pozbyc tego defektu(moze sterowniki do karty graf, moze direct x), niepamietam. Nie bylo to napewno wyzsza szkola z modyfikacja gry czy czyms w tym stylu. Teraz mam do niego wszystkie patche, nowe wozy ktore dzialaja itd.
Czy ktos by mogl mi zaradzic co mam zdrobic! Z gory dzieki
P.S.
-1.3mhz celeron
-512 Dimm
-geforce 2mx 3d prophert cos tam guliemont i hercules
- i co tylko sie zmienilo w dniu dzisiejszym to Western Digital 80Giga/10.000rpm
Grafike w grze mam ustawiona jak zalecacie na stronce, czyli bez ludzi, male naterzenie ruchu itd. 800X600/32, probowalem na 16 to samo. |
|
Powrót do góry |
|
|
mAKU Wariat drogowy

|
Wysłany: Sro Gru 28, 2005 7:40 pm Temat postu: |
|
|
|
1.Zainstaluj Patcha 2.2.1 (jeżeli go nie masz)
2.Jeżeli to nie pomoże to może masz wirusa or sth _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
Hardcore Kursant

|
Wysłany: Sro Gru 28, 2005 10:19 pm Temat postu: |
|
|
|
Wcześniej mi się tak działo lecz teraz gdy zainstalowałem patcha już tego nie ma.Może to być patch 2.2.1 (tak jak mówił Borysek , który jest zdecydowanie najlepszy) ale również problem ten wyeliminują patche (2.1.4 , 2.1.5 , 2.1.6 , 2.1.8 ) _________________ Life is 2 short 2 be 2 slow |
|
Powrót do góry |
|
|
Dumlos Weteran

|
Wysłany: Sro Gru 28, 2005 10:50 pm Temat postu: |
|
|
|
Cytat: | wyeliminują patche (2.1.4 , 2.1.5 , 2.1.6 , 2.1.8 ) | nie instaluj tych patchy! później znowu będziesz miał problem ze ci wywala do windy ja wrzucisz samochod pod 2.2.1 |
|
Powrót do góry |
|
|
|