Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
wisniak Drag Master

|
Wysłany: Sro Sie 17, 2005 8:22 am Temat postu: lepsi od gomu:D |
|
|
|
siemax wpadłem na pomysł zeby nasza stronka była najlepsza od street legal racing redline zebyśmy mieli najlepszy download i słuchajcie kazdy co ma nowego i czego jeszcze niema tu w dziale download dodawał nawet te części co ktoś sam sobie robił zebyśmy byli lepsi od gomu bo oni mnie juz wkurzają co wy nato??
 |
|
Powrót do góry |
|
|
dafn Drag Master
Dołączył: 23 Kwi 2005 Posty: 1755 Skąd: ...spójrz za siebie... BU!!! =8)...
|
Wysłany: Sro Sie 17, 2005 9:42 am Temat postu: |
|
|
|
aby byc lepszym od GOM wystarczy byc milszym dla uzytkowników stary... a juz wtedy bedziemy lepsiejsi a Download i tak mamy duzy... ale zawsze przydałby sie lepszy a jak by była wawka i V6 to byłoby wogule the best |
|
Powrót do góry |
|
|
Sadza TuningFiles

|
Wysłany: Sro Sie 17, 2005 4:04 pm Temat postu: |
|
|
|
po pierwsze tonie będziemy bo by trzebabyło załozyć stronke po angielsku ob większośc coś tam umie i forumtakże eng a do tego jakiś server który nie ma problemó i dużąprzestrzen no i gom to jest team który coś robi a u nas nie ma więc trzebaby załozyć team ..... ja u ie coś tam modelować Dawid skrypty i tezcos tam grzebie bubu umie modelować a Wichur wszystko więc trzebaby się dogadać i pomysleć nad tym  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
David_69 Zawodowiec

|
Wysłany: Sro Sie 17, 2005 4:14 pm Temat postu: |
|
|
|
jam jest za ... tyle ze mam nieoficjalną oferte z LOR ... ale wole w PL miec team ... a co do wichura to wszystkiego tak nie umie ale co tam nauczy sie ... wiec podsumowując: JA JESTEM ZA TEAM'em _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
XDavviDX Weteran

|
Wysłany: Sro Sie 17, 2005 5:07 pm Temat postu: |
|
|
|
jak mnie nuczycie wszystkiego to tez moge być w team'ie  |
|
Powrót do góry |
|
|
Sadza TuningFiles

|
Wysłany: Sro Sie 17, 2005 5:32 pm Temat postu: |
|
|
|
tylko że nas nikt nie uczył sami sie nauczyliśmy od tego są tutki ja tez jestem za teamem tylko żeby się jeszcze Wichur zgodził  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
dafn Drag Master
Dołączył: 23 Kwi 2005 Posty: 1755 Skąd: ...spójrz za siebie... BU!!! =8)...
|
Wysłany: Sro Sie 17, 2005 6:59 pm Temat postu: |
|
|
|
jak tylko ściagne 3d maxa 5 to też moge sie w to pobawic a w modelowaniu jestem dobry bo kiedys robiłem własnorercznie modele samochodów z arkuszy papieru i wychodziły bardzo ładnie i bardzo wymiarowo w dobrej skali a ze tu kleju nie tzreba to bedzie łatwiej a wszytkiego da sie nauczyc... JESTEM ZA!!  |
|
Powrót do góry |
|
|
LuGo Admin

|
Wysłany: Sro Sie 17, 2005 7:05 pm Temat postu: |
|
|
|
Ja ze strony admina doloze wszelkich staran zeby spelniac Wasze oczekiwania. Serwer pod forum jest juz porzadny, wiec problemow nie bedzie. Jezeli stronka sie rozwinie wykupimy jakas domene. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
Luki_DG Master
|
Wysłany: Sro Sie 17, 2005 7:18 pm Temat postu: |
|
|
|
Jesli moge sie wtracic TO tez jestem za bawie sie trosze w 3d max 7 wiec pozostaje zalatwic sobie 5 i juz <lol2> POZDRO |
|
Powrót do góry |
|
|
Sadza TuningFiles

|
Wysłany: Sro Sie 17, 2005 7:25 pm Temat postu: |
|
|
|
spoko to Ci któzy umią coś modelowac to pokazcie coś żeby było wiadomo że coś umiecie  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
wisniak Drag Master

|
Wysłany: Sro Sie 17, 2005 7:38 pm Temat postu: |
|
|
|
now łasnie ja zassam gdzieś 3d studio max 5 i będzie git tak 3mać
 |
|
Powrót do góry |
|
|
Sadza TuningFiles

|
Wysłany: Sro Sie 17, 2005 7:48 pm Temat postu: |
|
|
|
tylko że zanim się nauczysz cokolwiek robić to wyjdzie sl3  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
David_69 Zawodowiec

|
Wysłany: Sro Sie 17, 2005 8:23 pm Temat postu: |
|
|
|
LuGo napisał: | Ja ze strony admina doloze wszelkich staran zeby spelniac Wasze oczekiwania. Serwer pod forum jest juz porzadny, wiec problemow nie bedzie. Jezeli stronka sie rozwinie wykupimy jakas domene. |
z tą domeną to nie problem ... jestem na PRV.PL zarejsestroawny i jest git ... a domena www.slredline.prv.pl jest ... wiele ludzi ją pamięta (chyba)
a co do tematu to proponuje niech kazdy co chce być w team'ie zapoda tu posta cały z pogrubioną czcionką informujący co umie ... to tylko propozycja... zrobie teraz takie jakby kategorie:
- modelowanie (3D Studio MAX 5)
- skrypty RPK, CLASS, JAVA, CFG (tu mogą być podkategorie; ja sie we wszystkich specjalizuje
ale nie nie wszyscy muszą)
także:
Nick: David_69
Specjalność: PRK, CLASS, JAVA, CFG, ciut MAX, DDS (textury), PNG (naklejki) itd
mail: david_69@wp.pl
doświadcznie: data rejestracji na XI (Xtreme Import), pozatym [G.E.R.-Tech]
Ostatnio zmieniony przez David_69 dnia Sro Sie 17, 2005 8:30 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
Powrót do góry |
|
|
wisniak Drag Master

|
Wysłany: Sro Sie 17, 2005 8:28 pm Temat postu: |
|
|
|
sadza niebądz taki mądry bo głupich zabraknie czaje juz troszkę 3d a ty ze troszkę umnie to nieznaczy ze jesteś pępkiem świata
 |
|
Powrót do góry |
|
|
XDavviDX Weteran

|
Wysłany: Sro Sie 17, 2005 8:31 pm Temat postu: |
|
|
|
to niech ktoś wtajemniczony napisze co potrzeba do modelowania oprucz 3d studio max 5 jakie pluginy itp. ja juz chciałem popróbować modelowania dawno ale jakoś nigdy czasu nie było a teraz chyba najwyzszy czas 3d maxa juz ściągam tylko teraz co dalej  |
|
Powrót do góry |
|
|