Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
czy program 3d max jest
|
prosty |
|
16% |
[ 2 ] |
trudny |
|
83% |
[ 10 ] |
|
Wszystkich Głosów : 12 |
|
djdogi
|
Wysłany: Sob Paź 15, 2005 11:47 pm Temat postu: Prosze o pomoc!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Prosze o pomoc!!!!!!!!!!!!!!. jestem zainteresowany robieniem modeli samochodow do gry SLRR, ale niestety nie posiadam i nie moge zdobyc wyzej wymienionego programu. jesli ktos posiada ten program , lub zna jakiegos linka zkad mozna sciagnac ten program to prosze podajcie mi go .bede niezmiernie wdzieczny:)) papa i pozdrawiam:)) |
|
Powrót do góry |
|
|
dafn Drag Master
Dołączył: 23 Kwi 2005 Posty: 1755 Skąd: ...spójrz za siebie... BU!!! =8)...
|
Wysłany: Nie Paź 16, 2005 8:48 am Temat postu: |
|
|
|
ta... jest ogulnie dostepny 3d studio max 7 ale do slrr pottrzebujesz 3d studio max 5 ale znajdziesz tylko na DC++ podobno (ściema) niewiem gdzie mzoe byc... grrrrr |
|
Powrót do góry |
|
|
XDavviDX Weteran

|
Wysłany: Nie Paź 16, 2005 8:49 am Temat postu: |
|
|
|
wejdź na stronke http://www.gom-team.com/ i tam pisze skąd mozna sciągnąć 3d maxa w wersji Trial  |
|
Powrót do góry |
|
|
dafn Drag Master
Dołączył: 23 Kwi 2005 Posty: 1755 Skąd: ...spójrz za siebie... BU!!! =8)...
|
Wysłany: Nie Paź 16, 2005 8:54 am Temat postu: |
|
|
|
david a dokładniej gdzie?? PS usunołe jeden psopt bo napisałeś 2 identyczne  |
|
Powrót do góry |
|
|
XDavviDX Weteran

|
Wysłany: Nie Paź 16, 2005 9:00 am Temat postu: |
|
|
|
dafn napisał: | david a dokładniej gdzie?? PS usunołe jeden psopt bo napisałeś 2 identyczne  |
thx dafn, coś mi net sie ...... jak posta wysyłałem
pare dni temu było info na głównej stronie gomu (nie wiem czy teraz jest bo mi IP zablokowali) a tu macie linka jak by nie było juz http://81.197.180.56/kolmedeeasmax.htm (20 x 20 MB plus update 45 MB plus plugin)  |
|
Powrót do góry |
|
|
mAKU Wariat drogowy

|
Wysłany: Nie Paź 16, 2005 12:21 pm Temat postu: |
|
|
|
ale odrazu ci mówie że modelowanie samochodów do slrr to nic łatwego. Po pierwsze trzeba mieć znajomość maxa i umieć modelować (polecam przeczytać podstawy a potem tutki na www.max3d.pl) jak już będziesz mniej więcej coś umiał to zabierz się za modelowanie Oczywiście na początku rób jakiś wozik w ukryciu dla nauki. Kiedy już ci coś wyjdzie to pokazuj na forum Potem przyjdzie czas na rpk i cfg To jest równie trudne jak modelowanie w maxie , ale zawsze możesz poprosić jakiegoś profesionaliste o pomoc
Pozdro _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
ChudyMud
|
Wysłany: Sob Gru 03, 2005 12:36 pm Temat postu: |
|
|
|