Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Eddek Kursant

|
Wysłany: Pon Paź 31, 2005 5:57 pm Temat postu: Sa autka, nie ma autek :/ |
|
|
|
Znalazlem podobne pytanie ale jednak spytam :)
SLRR v 2.1.1 (build 606) - dodalem kilka wozow (stad i skad inad ;)) ale wozki jedne pojawiaja sie w dealerni i komisie a inne nie... Przewijam dzien po dniu po dniu... Przewinalem sie przez chyba 50 dni i ani razu nie trafila sie Calibra albo Aston Martin... Ktos wie co jest nei tak ? Ile mozna czekac ? |
|
Powrót do góry |
|
|
Casta Wariat drogowy

|
Wysłany: Pon Paź 31, 2005 6:03 pm Temat postu: |
|
|
|
Bo to troche głupie jest bo to jest tak ze wykupisz z salonu jakieś auto to na jego miejsce wstawi ci sie calibra lub jakieś inne |
|
Powrót do góry |
|
|
Exodos Kierowca

|
Wysłany: Pon Paź 31, 2005 6:06 pm Temat postu: |
|
|
|
Casta napisał: | Bo to troche głupie jest bo to jest tak ze wykupisz z salonu jakieś auto to na jego miejsce wstawi ci sie calibra lub jakieś inne |
No zdeczka to jest głupie, to co mam kupić wszystkie auta po kolei i wkońcu trafie na to jedno które chciałem kupić ?? Zdeczka głupie to jest. |
|
Powrót do góry |
|
|
tob01 Wariat drogowy

|
Wysłany: Pon Paź 31, 2005 6:18 pm Temat postu: |
|
|
|
Eddek po co zakladasz drugi prawie taki sam topic jak Exodos??
http://cubematic.com/sl/viewtopic.php?t=656
tu jest wytlumaczone jakie masz mozliwosci(co zrobic) zeby auta znalazly sie w koncu w twoim garazu...  |
|
Powrót do góry |
|
|
Eddek Kursant

|
Wysłany: Pon Paź 31, 2005 6:33 pm Temat postu: |
|
|
|
tob01 napisał: | Eddek po co zakladasz drugi prawie taki sam topic jak Exodos?? :shock:
http://cubematic.com/sl/viewtopic.php?t=656
tu jest wytlumaczone jakie masz mozliwosci(co zrobic) zeby auta znalazly sie w koncu w twoim garazu... :shock: |
Ano dlatego ze przeczytalem tamten temat i dalej mam w kolko te same wozy... Z dodanych dziala tylko stare camaro i trans-am... |
|
Powrót do góry |
|
|
tob01 Wariat drogowy

|
Wysłany: Pon Paź 31, 2005 6:48 pm Temat postu: |
|
|
|
Cytat: | Ano dlatego ze przeczytalem tamten temat i dalej mam w kolko te same wozy |
przeczytanie tematu nie wystarczy, trzeba jeszcze zrobic to co w nim pisze czyli: wyciac na chwile pozostale wozy jezeli nadal nie spotkamy tego co chcemu, zostawiamy tylko jeden woz i wtedy na pewno sie znajdzie, bo nigdy w salonach nie ma zadnych wozow  aha i jeszcze jak nie zaczales kariery nowej to zacznij  ehh pińcet razy w kolko to samo tlumaczyc, ehhh co za zycie    kombinuj hehe |
|
Powrót do góry |
|
|
Eddek Kursant

|
Wysłany: Pon Paź 31, 2005 7:27 pm Temat postu: |
|
|
|
Wywalenie wozw z gry powoduje wypad do windy na starcie ;) Jeszcze jakies pomysly ? :> |
|
Powrót do góry |
|
|
Exodos Kierowca

|
Wysłany: Pon Paź 31, 2005 7:44 pm Temat postu: |
|
|
|
Eddek napisał: | Wywalenie wozw z gry powoduje wypad do windy na starcie Jeszcze jakies pomysly ? :> |
No niestety, może mi ktoś wysłać Duhena (folder i plik rpk, tak samo Einvangena (wersja 2.2.1) |
|
Powrót do góry |
|
|
tob01 Wariat drogowy

|
Wysłany: Pon Paź 31, 2005 7:54 pm Temat postu: |
|
|
|
no wiec, zostaw te podstawowe i ten jeden ktorego chcesz znaalezc = mniej szukania, musisz szukac co chwile wchodzac raz do dilera raz do salonu przewijac godziny i wchodzicz i tak dalej i tak dalej az w koncu bedzie. A jezeli go nie bedzie to kombinuj sejwy (są na GOM'ie lub od jakiegos forumowicza)... |
|
Powrót do góry |
|
|
Casta Wariat drogowy

|
Wysłany: Pon Paź 31, 2005 8:04 pm Temat postu: |
|
|
|
Mam ten sam problem grrr chce kupić Baierna a jego niema no ni h... za przeproszeniem Już cholery dostaje :/ |
|
Powrót do góry |
|
|
Exodos Kierowca

|
Wysłany: Pon Paź 31, 2005 8:10 pm Temat postu: |
|
|
|
To kto mi wyśle, folder Duhen_data, Duhen.rpk, tak samo również Einvagen'a bardzo was proszę bo niechce mi się już setny raz robić reinstall'a |
|
Powrót do góry |
|
|
matosu Weteran

|
Wysłany: Pon Paź 31, 2005 9:13 pm Temat postu: |
|
|
|
tez tak czesto mialem ale wykupilem wszystkie samochody jednaego dnia a juz potem byly |
|
Powrót do góry |
|
|