Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Eddek Kursant

|
Wysłany: Pią Paź 21, 2005 12:27 am Temat postu: Pytan kilka |
|
|
|
To czego w readme i manualu doczytac sie nie moge:
1) Czy tylko mi sie wydaje czy z kazdym patchem gra chudnie w czesciach (w poradniku do silnika I6 sie doczytuje sprezarek i metanolu do I6 ino do I6 w wersji 2.2.1 nie ma takich zabawek) ?
2) Czy gdziekolwiek w jakiejkolwiek kombinacji klawisz idzie wlaczyc mape miasta (taka jak sie pokazuje jak sie n amiescie bierze wyscig) ?
3) Czy gdziekolwiek na klawaiturze w jakiejkolwiekkombinacji idzie sie ogladac na boki/do tylu ?
4) Jak to dziala ze 960KM V8 lepiej rozpedza 2.4t pickupa o areodynamice lodowki niz 1.6-1.8t ? |
|
Powrót do góry |
|
|
BUBU Kierowca
|
Wysłany: Pią Paź 21, 2005 9:03 am Temat postu: |
|
|
|
Ad 4 może to jest tak, że samochodzik który waży mniej nie dociska tak samochodu/zawieszenia do ziemi?? Po czym następuje poślisk kół i dlatego rozpędza się wolniej?? Hmm możliwe, że niedaje sobie rady z przeniesieniem takiej mocy na asfalt ALe ja tam nie wiem, więc kto inny ci odpowie na reszte pytań nie znam odpowiedzi bo ostatni raz grałem jakieś pół roku temu :/ |
|
Powrót do góry |
|
|
mAKU Wariat drogowy

|
Wysłany: Pią Paź 21, 2005 9:10 am Temat postu: |
|
|
|
1.No bo tamten poradnik jest pod wersje 2.1.9r5 Ściągnij moda do I6 zrobionego przez Davida_69 i tam będziesz miał i sprężarke i methanol
link:
http://www.slredline.prv.pl/
2.Niestety nie , musisz sie zdać wyłącznie na mini mapke
3.Też nie :/ _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
tob01 Wariat drogowy

|
Wysłany: Pią Paź 21, 2005 1:17 pm Temat postu: |
|
|
|
co do pytania 3 czy da sie rozgladac ... da się nie wprowadzajcie goscia w blad tzn da sie ale nie klawiatura tylko myszka:P dokladnie prawy przycisk... |
|
Powrót do góry |
|
|
mAKU Wariat drogowy

|
Wysłany: Pią Paź 21, 2005 1:28 pm Temat postu: |
|
|
|
tob01 napisał: | co do pytania 3 czy da sie rozgladac ... da się nie wprowadzajcie goscia w blad tzn da sie ale nie klawiatura tylko myszka:P dokladnie prawy przycisk... |
no rzeczywiście , ale podczas szybkiej jazdy nie można :/ _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
Eddek Kursant

|
Wysłany: Pią Paź 21, 2005 6:26 pm Temat postu: |
|
|
|
BUBU napisał: | Ad 4 może to jest tak, że samochodzik który waży mniej nie dociska tak samochodu/zawieszenia do ziemi?? Po czym następuje poślisk kół i dlatego rozpędza się wolniej?? Hmm możliwe, że niedaje sobie rady z przeniesieniem takiej mocy na asfalt :) ALe ja tam nie wiem, więc kto inny ci odpowie na reszte pytań nie znam odpowiedzi bo ostatni raz grałem jakieś pół roku temu :/ |
Z przyczepnoscia problemow nie powinno byc majac gumy 405mm z cisnieniem 1.2 bara :)
tob01 napisał: | co do pytania 3 czy da sie rozgladac ... da się nie wprowadzajcie goscia w blad tzn da sie ale nie klawiatura tylko myszka:P dokladnie prawy przycisk... |
Chodzilo mi o cos w stylu patrzalki na boki w NFS4 ;)
I dalej nie wiem czy to tylko ja mam wrazenie ze z kazdym patchem ubywa czesci :/ |
|
Powrót do góry |
|
|
BUBU Kierowca
|
Wysłany: Pią Paź 21, 2005 10:48 pm Temat postu: |
|
|
|
NIby ubywa, ale śa za to inne I jest ogólnie przyjemniej budować furki  |
|
Powrót do góry |
|
|
dafn Drag Master
Dołączył: 23 Kwi 2005 Posty: 1755 Skąd: ...spójrz za siebie... BU!!! =8)...
|
Wysłany: Sob Paź 22, 2005 9:16 am Temat postu: |
|
|
|
masz za to mody z czesciami... zobacz zresztą sam
 |
|
Powrót do góry |
|
|
Exodos Kierowca

|
Wysłany: Nie Paź 23, 2005 11:10 am Temat postu: |
|
|
|
dafn napisał: | masz za to mody z czesciami... zobacz zresztą sam |
Skąd można takie mody wziąć ?? |
|
Powrót do góry |
|
|
Eddek Kursant

|
Wysłany: Nie Paź 23, 2005 1:19 pm Temat postu: |
|
|
|
Mi bytam pasil bardziej mod do zawiasow i kol niz silnika bo mam Camaro V8 ktore mi staje na tylnych kolach na starcie z 2 biegu ;)
1100 kucykowy I6 tez nosi mi wszystkim do czego to wstawie :P Przydalyby sie tez hamulce a'la McMerc SLR :D Hehehhe
Z pytan zrobila sie lista zyczen :P
PS: wkurza mnie jeszcze fakt ze opony w katalogu sa podawane w mm (szerokosc znaczy sie) a felgi w calach... Sensbez normalnie :/ No i opon jest duuuuuuzo mniej niz felg... :| |
|
Powrót do góry |
|
|
XDavviDX Weteran

|
Wysłany: Nie Paź 23, 2005 2:06 pm Temat postu: |
|
|
|
co do hamulców to od mazdy rx8 są dobre, bmw wichura staje na przednich kołach przy ostrym hamowaniu  |
|
Powrót do góry |
|
|
Eddek Kursant

|
Wysłany: Nie Paź 23, 2005 3:43 pm Temat postu: |
|
|
|
XDavviDX napisał: | co do hamulców to od mazdy rx8 są dobre |
No to mie teraz powiedz gdzie to dostac :) W download'ach nie widac nie slychac nie czuc RX8 :) |
|
Powrót do góry |
|
|
Eddek Kursant

|
Wysłany: Wto Lis 01, 2005 5:40 pm Temat postu: |
|
|
|
Ok nie bede zakladal nowego tematu :P
1) Czy idzie jakkolwiek gdziekolwiek (czyt. grzebiac po plikach czy cos) wylaczyc to cholerne przelaczanie kamery na zewnetrzna jak sie zaczyna wyscig ?
2) Czy tylko ja uwazam za glupote ze samochod z zawieszeniem twardym jak deska i szerokim rozstawem kol wywraca sie na dach przy skrecie jadac 50km/h ? Czy COKOLWIEK da sie z tym zrobic ? :dostaje_pi*****ca:
EDIT:
3) OK czy to tylko ja jestem taki glupi ze potrafie przewrocic na bok samochod jadacy 50km/h na 16" kolach a nie potrafie obrucic samochodu jadacego 450km/h ?
4) Czy to normalne ze powyzej ~80km/h przednie kola nie kieruja pojazdem i jedzie zawsze prosto niezaleznie czy sie trzyma gaz czy duzi hamulec na sprzegle z max ABS'u ?
(k***a jaki glupi jestem :D)
Ostatnio zmieniony przez Eddek dnia Wto Lis 01, 2005 9:32 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
dafn Drag Master
Dołączył: 23 Kwi 2005 Posty: 1755 Skąd: ...spójrz za siebie... BU!!! =8)...
|
Wysłany: Wto Lis 01, 2005 8:10 pm Temat postu: |
|
|
|
zmień opony i koła na 17 cali bo to sprawa wielgaśnych felg 9np w golfie itp to niema sensu chociaz ładnie wygląda) |
|
Powrót do góry |
|
|