Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Kamilek Wariat drogowy

Dołączył: 16 Lut 2005 Posty: 914 Skąd: Rzeszów Is The City Of Drift Racing
|
Wysłany: Sro Lip 06, 2005 7:16 pm Temat postu: Jak zarabia sie w SLR? |
|
|
|
Skąd macie tyle kasy Prosze powiedzcie jak ja zrobilisie? |
|
Powrót do góry |
|
|
dafn Drag Master
Dołączył: 23 Kwi 2005 Posty: 1755 Skąd: ...spójrz za siebie... BU!!! =8)...
|
Wysłany: Sro Lip 06, 2005 8:37 pm Temat postu: |
|
|
|
pierwsze priimo nie zakładaj 4 tenmatów na ten sam tremat... drugie primo: jestem lekko wstawiony wiec sory za błedy itp 3 primo kase zarabiasz scigajac sie z innymi racerami w dzien (z tego samego teamu zapewne jestes w greren slip wiec musisz pdjechac do samochodu ktory na radarze jest zaznaczony jako zielony ) trabisz i jak masz wiecej respektu to Ty wybierasz trase jak mniej to on, scigasz sie i wygrywaasz kase, ale w nocy masz takie cos jak DRAG wielkimi literami ziomuś ściagnij se Vipera lub ferrari 36o modena (ja nim jeżdże ) stuninguj i jedź a po któreś tam primo masz trui kod na kase który wpisujesz w garażu-----> oto on : begformoney i naciskasz ikonke śrubokrętu i masz 100 000 dolca czy czegos tam ale co to za radosc wygrac na cheetach jak bys mial jakies problemy ze zlozeniem silnika to wal smialo sciagnij szyne diesla z strony http://www.slredline.prv.pl/ i wklej tam gdzie trzeba (podmieniasz) jak by jakies problemy to w tym temacie CI wytłumacze wszytko powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
Unclefucker Weteran

|
Wysłany: Pon Sie 01, 2005 7:24 pm Temat postu: |
|
|
|
albo sie ścigasz albo cheatujesz. ale nie radze. można sobie ręczną metodą zrobić dużo kasy. bierzesz folder slrr (domyślny) c:\program files\Street Legal Racing\save\carrer\(twój save)\PlayerCar0 i kopjujesz i nazywasz to PlayerCar1 i masz w car lot 2 samochody. można robić tak kilka razy  |
|
Powrót do góry |
|
|
tob01 Wariat drogowy

|
Wysłany: Nie Paź 09, 2005 10:38 pm Temat postu: |
|
|
|
a jak sie cheatuje to chyba to samo? czy jest jakas roznica od wpisania kodu a skopiowania folderu |
|
Powrót do góry |
|
|
dafn Drag Master
|
Wysłany: Pon Paź 10, 2005 7:24 am Temat postu: |
|
|
|
patrz na datepostu... |
|
Powrót do góry |
|
|
tob01 Wariat drogowy

|
Wysłany: Pon Paź 10, 2005 2:24 pm Temat postu: |
|
|
|
no to mam otworzyc nowy topic? zeby sie o to zapytac czy jest jakas roznica? :> |
|
Powrót do góry |
|
|
Casta Wariat drogowy

|
Wysłany: Pon Paź 10, 2005 2:24 pm Temat postu: |
|
|
|
hehehe dafno powtarasz to wciąż wszystkim chyba z 263264 razy  |
|
Powrót do góry |
|
|
dafn Drag Master
|
Wysłany: Pon Paź 10, 2005 6:23 pm Temat postu: |
|
|
|
patrz na mój kolor xsywki jest zielony tzn ze jestem porządkowym... czyli ze niby coś jak taki gościu co pilnuje zeby wsyzscy wypili po równo browara albo co (zeby nie przytaczaqc tu przykładu państwa policjantów którzy jakoś nielubią jak sie jedzie po obwodnicy powyrzej 140 ) wiec poprostu pilnuje i upominam zeby nie odnawiac starych psotów bezsensownymi odpowiedziami chyba ze ktos dalej ma problema tio wtedy mozna  |
|
Powrót do góry |
|
|
Casta Wariat drogowy

|
Wysłany: Pon Paź 10, 2005 6:27 pm Temat postu: |
|
|
|
NO dopsz niech Ci będzie Wujku Dafn  |
|