Forum Street Legal Redline & Racing
Strona główna Rejestracja Zaloguj Profil   Szukaj na Forum  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Reset Kompa !!

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum STREET LEGAL Strona Główna // Pomoc - Problemy z grą
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ExDeaTh

PostWysłany: Czw Lip 29, 2004 9:47 pm    Temat postu: Reset Kompa !! Odpowiedz z cytatem
Witam wszystkich otoz mam problem , gdy instaluje wszystkie patche ...i zaczynam tak grac troszku to zdarza sie ze wczasie jazdy np po miescie zresetuje mi sie komp Sad nie wiem czemu moj komp to Barton 2500+ 512ddr/400 GeForce Fx5200 Ultimate i to tak z wazniejszych rzeczy...czy ktos wie jak temu zaradzic?
ZioM
Specjalista

PostWysłany: Pią Lip 30, 2004 2:07 pm    Temat postu: ddr Odpowiedz z cytatem
Też tak miałem że PC restartował mi sie prawie na każdym dziennym wyścigu Sad ale teraz wszystko jest ok Very Happy sam niewiem czemu może to przez uaktualnienie sterowników. Spróbuj przeinstalowac gre, wgrać wszystkie najnowsze sterowniki i wgrac gre z patchami. U mnie pomogło
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum STREET LEGAL Strona Główna // Pomoc - Problemy z grą Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: