Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
tob01 Wariat drogowy

|
Wysłany: Pon Paź 10, 2005 8:43 pm Temat postu: Jobs... |
|
|
|
witam... postanowilem być silnym działaczem forum i wyjsc z cienia hehehe nieno zartuje (po części)... mam takie pytanko, lub propozycja... czy są tu na forum jakies prace do wykonania? własnie jakies poradniki czy coś w tym stylu ktorych nie chce sie nikomu robić... ?? ja bym mogl sie czyms takim zając jezeli oczywiscie jest wogole czym sie zajmować....?? |
|
Powrót do góry |
|
|
mAKU Wariat drogowy

|
Wysłany: Pon Paź 10, 2005 8:45 pm Temat postu: |
|
|
|
1.Przestań nabijać
2.Co do poradników to... hmm... jak napiszesz tutorial dotyczący cfg i rpk to wszyscy cię pokochają (żart) _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
tob01 Wariat drogowy

|
Wysłany: Pon Paź 10, 2005 8:47 pm Temat postu: |
|
|
|
a co ja nabijam...? dobra wez przestan chcialem pomoc nie to nie... obiecuje ze sie dlugo odzywal nie bede chyba ze cos waznego co i tak powiesz ze "nabijam"
PS:
1 Przestan mnie wkurzać
2 poco pisales tego posta jak konkretnie mi nie odpowiedziales??
3 więc nie nabijaj
pisze w edicie bo nie chce "nabijać"
mi to wisi czy mam 5 czy 100 postow... jezeli sie da to mozecie mi tą liczbe zzerować
Ostatnio zmieniony przez tob01 dnia Pon Paź 10, 2005 9:09 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
mAKU Wariat drogowy

|
|
Powrót do góry |
|
|
wisniak Drag Master

|
Wysłany: Pią Paź 14, 2005 1:10 pm Temat postu: |
|
|
|
borysek ty masz zawsze coś przestań się wreście wpierdalać już raz ci powiedziałem!! |
|
Powrót do góry |
|
|
mAKU Wariat drogowy

|
Wysłany: Pią Paź 14, 2005 1:31 pm Temat postu: |
|
|
|
zwróciłem mu uwage że nabijał w tym temacie (dałem linka w poprzednim poście) a tobie znowu coś nie pasuje... wkurzasz już mnie bo co napisze to Tobie już źle  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
tob01 Wariat drogowy

|
Wysłany: Pią Paź 14, 2005 2:48 pm Temat postu: |
|
|
|
Borysek uwage zwrocil mi ten kto powinien czyli moderator... ty chyba nie jestes tu za porzadek odpowiedzialny wiec nie wiem z jakiego powodu powtarzasz moderatora... nie prosilem aby w tym temacie wklejal ktos mi linki gdzie nabijalem... tamten temat jest juz skonczony ale ty i tak swoje... widzisz juz nastepna osobe wkurzasz ehh |
|
Powrót do góry |
|
|
dafn Drag Master
Dołączył: 23 Kwi 2005 Posty: 1755 Skąd: ...spójrz za siebie... BU!!! =8)...
|
Wysłany: Pią Paź 14, 2005 5:17 pm Temat postu: |
|
|
|
zaczynacie se robić z forum prywatny ring słowny... "jak powiedzieć ładnie temu drugiemu komuś ze coś tam " grrr ,ludzie koniec... !!! kłóćcie sie se na gg!! albo zróbcie to jak prawdziwi faceci i pójdzcie na 400 metrów prostej!!! |
|
Powrót do góry |
|
|