Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
spiacy88 Kierowca
|
Wysłany: Wto Sie 05, 2008 11:37 pm Temat postu: forum zgasło? |
|
|
|
Witam...nie chce tutaj nikogo obrażać...zwłaszcza ze wiele razy ktoś mi tu pomagał...ale czy nie wydaje wam się ze forum zdechło? kiedyś było tyle ciekawych tematów i wogole zawsze mozna bylo liczyc na szybka pomoc....teraz widze ze niektorzy sporo czekaja...albo czekaja a potem znikaja...kompletnie nic sie nie dzieje. Nawet jak kiedys jakies plany mieliscie ktore sledzilem bo byly bardzo ciekawe to juz te plany stanely....a najgorsze jest to ze w 2 pierwszych dzialach...sami wiecie:P burdel:P...czy to oznacza koniec tego forum? czy to tylko taka przerwa?
Pewnie zaraz bedziecie pisac "i po cholere ten temat" a po taka cholere zeby cos sie tu dzialo bo gra naprawde jest genialna forum tez bylo genialne...i bardzo chcialbym zeby cos znow ruszylo
Pozdrowienia dla moderatorow:D mam nadzieje ze jednak cos sie da zrobic:) powodzenia:) |
|
Powrót do góry |
|
|
Rotorix Kursant

|
Wysłany: Wto Wrz 02, 2008 9:15 pm Temat postu: |
|
|
|
Ja tez raczej mysle ze forum sie rozpada tzn juz dawno sie rozpadło.. :/ _________________ Seboo |
|
Powrót do góry |
|
|
Oxej Weteran
|
Wysłany: Sob Wrz 20, 2008 1:51 pm Temat postu: |
|
|
|
forum się zaczęło sypać jakieś dwa lata temu; teraz cała polska scena slrr przeniosła się na http://redline-racers.info
co do ciekawych projektów - większość upadła, ale za to powstało sporo jeszcze ciekawszych (vide MWMod, czyli polska odpowiedź na 2.3.0(LE)) _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
spiacy88 Kierowca
|
Wysłany: Sob Wrz 20, 2008 8:47 pm Temat postu: |
|
|
|
no to o tym projekcie słyszałem:D szkoda ze akurat to forum upadło bo sie przyzwyczaiłem:P ale cóż |
|
Powrót do góry |
|
|
LuGo Admin

|
Wysłany: Nie Wrz 28, 2008 10:56 am Temat postu: |
|
|
|
Najwiekszym problemem jest brak czasu abym sie mogl zajmowac Forum, dlatego jezeli ktos z Was chcialby zostac moderatorem prosze o kontakt:) _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
|