Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
regaciarz Wariat drogowy

Dołączył: 21 Wrz 2005 Posty: 677 Skąd: 16 km od Białorusi :) {Sokółka}
|
Wysłany: Sro Lis 02, 2005 5:44 pm Temat postu: Zna ktos jakies fajne miejsca na mapie w slr ?? |
|
|
|
Tak jak w temacie |
|
Powrót do góry |
|
|
Exodos Kierowca

|
Wysłany: Sro Lis 02, 2005 5:51 pm Temat postu: Re: Zna ktos jakies fajne miejsca na mapie w slr ?? |
|
|
|
regaciarz napisał: | Tak jak w temacie |
A na pierona Ci jakieś fajne miejsce, przecież i tak samemu nie można wyścigów organizować (tak jak np. w Juiced) |
|
Powrót do góry |
|
|
Unclefucker Weteran

|
Wysłany: Sro Lis 02, 2005 6:00 pm Temat postu: |
|
|
|
na test track zawracasz i na połowie zakrętu skręcasz w prawo i masz strzałkę zatrzymujesz sie i testujesz osiągi |
|
Powrót do góry |
|
|
Luki_DG Master
|
Wysłany: Sro Lis 02, 2005 9:52 pm Temat postu: |
|
|
|
o tym chyba kazdy wie  |
|
Powrót do góry |
|
|
colt Weteran

|
Wysłany: Sro Lis 02, 2005 9:55 pm Temat postu: |
|
|
|
tylko ze jak ja jade moim autkiem to sie zbytnio nie wyrabiam z chamowaniem. i kiedy jeblem przy prędkości 340 na dzoine w rampe na zakręcei to tak fajnie leciałem ;] polecam wyprubować  |
|
Powrót do góry |
|
|
Exodos Kierowca

|
Wysłany: Czw Lis 03, 2005 9:54 am Temat postu: |
|
|
|
colt napisał: | tylko ze jak ja jade moim autkiem to sie zbytnio nie wyrabiam z chamowaniem. i kiedy jeblem przy prędkości 340 na dzoine w rampe na zakręcei to tak fajnie leciałem ;] polecam wyprubować  |
Zrób tak: jak robisz test, i już masz czas na 1 mile to weź naciśnij "ESC" i daj "Back to garage" i po sprawie, ja tak robie i żadnej kraksy z bandą niemam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|