Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
odoborne
|
Wysłany: Wto Lut 05, 2008 10:50 pm Temat postu: mam problem gdy chce przejść na miasto |
|
|
|
Mam wersje 2.2.1 + 15 samochodów już tak ściągnełem i nic nie grzebałem przy grze. Gdy chce przejść z warsztatu na miasto to wyskakuje mi nastepujący komunikat: !syntax error in file cars\racers\charge_data\scripts\src\Baiern_DevilSport.java at line 20 Jestem pasjonatem tej gry ale nie wiem co zrobić proszę o pomoc z góry dzięki |
|
Powrót do góry |
|
|
sebo21 Master

|
Wysłany: Sro Lut 13, 2008 3:39 pm Temat postu: Re: mam problem gdy chce przejść na miasto |
|
|
|
odoborne napisał: | error in file cars\racers\charge_data\scripts\src\Baiern_DevilSport.java |
Chyba grzebałeś w pliku ^^
Niech Ci ktoś prześle ten pliczek "Baiern_DevilSport.java" i zastąp go, powinno pomóc =) _________________
Nokia 6630 -> RS MMC 2GB > Słuchawki Stereo > 10Gb Gier Symbian/Java 3D > Niezłe granie
www.N5200.uk.pl | www.N-Site.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
chuck88
|
Wysłany: Wto Sty 20, 2009 9:13 pm Temat postu: |
|
|
|
w opcjach gry wyłącz wyłacz lub bardzo zmiejsz ruch samochodów jezdzących po mieście. mi pomogło _________________ Lubie prędkośc! |
|
Powrót do góry |
|
|
|