Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
ericokr Kursant
|
Wysłany: Sro Lut 27, 2008 3:34 pm Temat postu: Jak wsadzis silnik??pilne |
|
|
|
Siemano śćągłem sobie z chomika wszystkie silniki ale nie stety nie wiem jak je wlozyc do auta no bo np chce wlozyc silnik v12 lub v10 do corvety c6 ale nie moge nie weim czemu prubowalem robic tak jak to opisywaliscie no ze tam robic nowe txt itd albo tem plegram sleditor niestety ne wiem moze nie umiem go wlonczyc czy cos ale pisze mi ze error i jak klikam na te 2 auto patchery czy cos to tez error i nie weim znacie jakies inne latwe sposoby zeby bylo mona silniki wlozyc np ze do dlh500 bylo mozna wzucic v12 proszę o pilną odpowieć P.S mam wersje v2.2.1 built606 |
|
Powrót do góry |
|
|
ericokr Kursant
|
Wysłany: Sro Lut 27, 2008 3:37 pm Temat postu: |
|
|
|
albo ez np moze wiecie jak naprawic tego sleditor czy cos ale ja jestem noobem i nie znam sie jeszcze dobze na etej grze |
|
Powrót do góry |
|
|
NightBzyQ Kursant

|
Wysłany: Sro Lut 27, 2008 7:47 pm Temat postu: |
|
|
|
naprawić?? a masz zainstalowane netframework 2.0 slrr editor wymaga tego do popranego działania _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
ericokr Kursant
|
Wysłany: Czw Lut 28, 2008 9:07 pm Temat postu: |
|
|
|
OK dzieki nie weidzilem ze tzeba mien netframework 2.0 sory za klopot dzieki jak cos nie bede wiedzial to bede pytal |
|
Powrót do góry |
|
|
|