Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Paweg1
|
Wysłany: Wto Sty 15, 2008 11:00 am Temat postu: Zamiana zastosowania części? jest taka możliwość? |
|
|
|
Witam
Konkretnie chodzi mi o modyfikacje np w silniku i6 nie ma kolektora pod turbo ani turba a w bmw 5 z silnikiem i6 sa te czesci.. kolektor jest na identycznej wysokosci i o identycznych rozmiarach (tak mi sie wydaje) ale niestety nie pasuja..
wiec pytanie czy da sie zrobić tak żeby części pasowały do silników w ktorych nie da sie ich zamontować?? jeżeli tak to w jaki sposób??
z góry thx
Pozdro
Ps. szukałem na forum i nic nie znalazłem.. może to banał ale bawie sie z slrr dopiero kilka dni i nie wiem za wiele. |
|
Powrót do góry |
|
|
lokerlol Specjalista

|
Wysłany: Wto Sty 15, 2008 4:28 pm Temat postu: |
|
|
|
Da sie da tylko to troche duzo zabawy w skryptach _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
Paweg1
|
Wysłany: Wto Sty 15, 2008 7:20 pm Temat postu: |
|
|
|
hmm a moze inaczej.. da sie dodac nowa czesc do jakiegos gotowego silnika?wlasciwie nie dodac ale zeby pasowala. o cos w stylu tego wtrysku metanolu do i4 ktory jest zamiast oryginalnego wtrysku paliwa, pasuje do wszystkich silnikow i4.. wlasnie o cos takiego mi chodzi.. znam sie troche na skryptach tzn znalem.. to bylo dawno ale cos ciagnie mnie zeby do tego wrocic.. nie jestem zielony tylko nie wiem gdzie w tej grze tego szukac.. w parts'ach ale co dalej??
Ps. i.. czy da sie przerobic podzial czesci w 2.2.1 na taki jaki jest w 2.3.0? a moze zaporzyczyc go z 2.3.0 z jakas przerobka nie obslugiwalnych lini z 2.2.1? |
|
Powrót do góry |
|
|
|