Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
xavyer Kierowca
|
Wysłany: Pon Sty 07, 2008 7:56 pm Temat postu: Fiat 126p & Dodatki silnika |
|
|
|
Z kąd można ściągnąc Fiata 126p?? Pewenie gdzieś na tym forum można go dorwac ale zbyt leniwy jestem:P Plizz jakieś linki by się przydały. Gdzie zassac jakieś silniki, intercoolery, storzki te sprawy?? Chciałbym odpicowac jakąś furkę ale z tym co jest dostępne w grze nie bardzo można:/
pozdro
EDIT:
Znalazłem Malucha na forum lecz link nie działa Proszę o odświerzenie albo wstawienie w tym temacie. Przyda się to nie tylko mi ale też innym urzytkownikom tego forum. Z góry dziękuję |
|
Powrót do góry |
|
|
RazoR87PL Kursant
|
Wysłany: Czw Sty 10, 2008 2:59 pm Temat postu: |
|
|
|
No ja juz tez sie prosiłem o wystawienie nowych linków do samochodów na tym forum ale jakoś sie doprosić nie moge, zgłosiłem niedziałające linki i lipa ale przyłączam sie do prośby kolegi  |
|
Powrót do góry |
|
|
lokerlol Specjalista

|
Wysłany: Pią Sty 11, 2008 3:20 pm Temat postu: |
|
|
|
Wejdź tu
RazoR87PL jak cos potrzebujesz pisz służę pomocą
Ostatnio zmieniony przez lokerlol dnia Wto Sty 15, 2008 4:20 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
Powrót do góry |
|
|
RazoR87PL Kursant
|
Wysłany: Sob Sty 12, 2008 3:34 pm Temat postu: |
|
|
|
norbi135 wielkie dzięki jesli mistrzu dysponujesz jeszcze plikami z tego forum dokoładnie z działu DOWNLOAD-PLIKI to jeśli byś znalazł u siebie tj:
-jeep cheerokee z slrr 2.2.1
-Volkswagen Transporter T3
-VW GOLF MK2
to prosił bym o wystawianie:) nigdzie nie moge znaleźć tych furek;/ z góry dzięki i pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
lokerlol Specjalista

|
Wysłany: Sob Sty 12, 2008 5:30 pm Temat postu: |
|
|
|
Włsnie zapytales a pare autek których nie posiadam
Mam Sporo różnych rzeczy do slrr Jeśli potrzebujesz czegoś innego pisz. |