Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Unclefucker Weteran

|
Wysłany: Czw Gru 15, 2005 11:41 pm Temat postu: Fiat 126P |
|
|
|
Ściagnalem maluszka zrobionego w 3dmaxie.... i zabieram sie za konwersję do SLRR. Za jakiś miesiąc bedzie gotowy    |
|
Powrót do góry |
|
|
M0N$T3R0$ Weteran

|
Wysłany: Pią Gru 16, 2005 7:19 am Temat postu: |
|
|
|
oo fajnie ktoś wziął się za malacza ejj a skąd wytrzasnełeś go do 3D maxa?? ....... mam takie pytanko [wiem ze powinienem stym gdzie inndziej ale niehce zasmiecac forum] jak sie wgrywa auta z 3dmaxa albo zmodelera do slrr ? jakis program do konwertowania??? czy trzeba ręcznie każdą część zapisac w scx zrobić do niej plik cfg i takie pierdołki? _________________
Masz Jakis Problem z 3ds Maxem lub Zmodelerem ? Wejdz na http://srk.gom-team.com  |
|
Powrót do góry |
|
|
Wichur Zawodowiec

|
Wysłany: Pią Gru 16, 2005 8:35 am Temat postu: |
|
|
|
M0N$T3R0$ napisał: | oo fajnie ktoś wziął się za malacza ejj a skąd wytrzasnełeś go do 3D maxa?? ....... mam takie pytanko [wiem ze powinienem stym gdzie inndziej ale niehce zasmiecac forum] jak sie wgrywa auta z 3dmaxa albo zmodelera do slrr ? jakis program do konwertowania??? czy trzeba ręcznie każdą część zapisac w scx zrobić do niej plik cfg i takie pierdołki? |
jest plugin do 3d maxa... tak trezba robic SCX, CFG i JAVA trochce z tym roboty jest |
|
Powrót do góry |
|
|
M0N$T3R0$ Weteran

|
Wysłany: Pią Gru 16, 2005 9:12 am Temat postu: |
|
|
|
aha wiem że troche pierdzielenia z tym jest .... jak narazie to sobie cwicze 3d maxa 5 ......moze kiedys uda mi sie zrobic samochod  _________________
Masz Jakis Problem z 3ds Maxem lub Zmodelerem ? Wejdz na http://srk.gom-team.com  |
|
Powrót do góry |
|
|
mAKU Wariat drogowy

|
Wysłany: Pią Gru 16, 2005 11:39 am Temat postu: |
|
|
|
może lepiej bedzie jak powiesz nam gdy go skończysz? _________________
 |