Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Sadza TuningFiles

|
Wysłany: Sro Sie 17, 2005 3:24 pm Temat postu: Piękny Widok |
|
|
|
Podobny temat jest na Polish Carmakers Team czyli poprostu jak zobaczycie jakiś super wózek na ulicy i będziecie miec z sobą aparat to robice mu zdjęcie i dajecie tutaj
Zasady:
- Samochód musibyć wyjątkowy żadko u nas spotykany a nie tam jakiś maluch czy coś podobnego
- zamieszczemy zdjęcia i PEŁNĄ nazwę samochodu
- to ma być zdjęcie własnej roboty a obrazek znetu albo tapeta !
tyle czekam na jakieś fajne foty
spotkałem to w niemczech jak ostatnio byłem i mi szczęka opadła
Dodge Ram Ram 2500 Quad Cab
|
|
dafn Drag Master
Dołączył: 23 Kwi 2005 Posty: 1755 Skąd: ...spójrz za siebie... BU!!! =8)...
|
Wysłany: Sro Sie 17, 2005 7:03 pm Temat postu: |
|
|
|
ech ja bym sie na tto pisął bo w gdyni jeździ pare fajnych wózków odpicowanych itd mój tez bardzo ładnie wyglada bo sami robiliśmy mu poszerzenia ..(własny pomysł)... ale nie mam jebane... gupiego aparatu... a tymbardziej cyfrówki... powód? szkoda mi na to kasy wydawac i wole zainwestowac te kilkaset złty w samochód lub na paliwo bo teraz drogie jest... ale jak skombinuje to bedzie napewno cąła galeria
DAFN Vision of Tuning
 |
|
Powrót do góry |
|
|
Sadza TuningFiles

|
Wysłany: Sro Sie 17, 2005 7:06 pm Temat postu: |
|
|
|
no było by fajnie ja bym dałbmw jeszcze ale hmmmm kobieta za kierwonicą i nie po dzisiejszym dniu nie mam przodu bo mamusia za bardzona gaz nacisła i można dostać _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
dafn Drag Master
Dołączył: 23 Kwi 2005 Posty: 1755 Skąd: ...spójrz za siebie... BU!!! =8)...
|
|
Powrót do góry |
|
|
|