Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Caliber Specjalista

Dołączył: 24 Cze 2004 Posty: 124 Skąd: Big Szczebrzeszyn City
|
Wysłany: Czw Cze 24, 2004 5:18 pm Temat postu: Części |
|
|
|
Ja mam takie pytanie:
W grze są szyny do metanolu...ale ja mam tylko do silników 4cylind.I tu mam pytko...czego do innych silników nie ma ich??Nie wiem czy to tylko ja tak mam,czy wogóle jest tak w grze??(w co wątpie)Jeżeli tylko ja, to jak się je zdobywa??Doszedłem do Championsa i nic...
A i jeszcze jedna sprawa co do kitów do silnika...mam 3... japanasa1, japa2 i do 380hp...czy można coś jeszcze jakoś zdobyć czy cuś??
Pozdruffy!! |
|
Powrót do góry |
|
|
ZioM Specjalista

|
Wysłany: Pią Cze 25, 2004 10:43 am Temat postu: |
|
|
|
Jedyne co sie zdobywa to samochód (ten podobny do shelby) i pare części do niego tylko i wyłącznie. A co do szyn methanolu to są one tylko do silników 4 cylindrowego. Jeżeli chcesz szyny do silników 6 i 8 cylindrowych to można je ściągnąć www.street-legal.tk  |
|
Powrót do góry |
|
|
Caliber Specjalista

Dołączył: 24 Cze 2004 Posty: 124 Skąd: Big Szczebrzeszyn City
|
Wysłany: Pią Cze 25, 2004 11:32 am Temat postu: |
|
|
|
ZioM napisał: | Jedyne co sie zdobywa to samochód (ten podobny do shelby) i pare części do niego tylko i wyłącznie. A co do szyn methanolu to są one tylko do silników 4 cylindrowego. Jeżeli chcesz szyny do silników 6 i 8 cylindrowych to można je ściągnąć www.street-legal.tk  |
ok...thx... jush tam lookałem troszkę wcześniej ale do v6 methanolu nie widziałem nio chyba że przyślepy jush jestem od grania  |
|
Powrót do góry |
|
|
Gulun Specjalista
|
|
Powrót do góry |
|
|
SEBEKKK Kursant
|
Wysłany: Pią Paź 08, 2004 5:23 pm Temat postu: |
|
|
|
w wersji trialowej juz na pocatku jest pare czesci ktorych niemialem w pełnej werscji tzn kocówki tlumikow boky kity kiyt silnikow i to chyba tyle... a i nowa maska do glfa jest! _________________ STREET LEGAL IS THE BEST GAME OF 2002-2004 :-p
- Mokotow - Emoka - Hemp Gru - |
|
Powrót do góry |
|
|
|