Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
dafn Drag Master
Dołączył: 23 Kwi 2005 Posty: 1755 Skąd: ...spójrz za siebie... BU!!! =8)...
|
Wysłany: Czw Cze 02, 2005 4:12 am Temat postu: Juiced download |
|
|
|
dobra gupie pytanko miałem demko Juiced i bardzo mi sie spodobało, pomimo zamknietych tras... a wiec pytam sie gupio, czy można skaś z neta ściągnać za free własnie tą gierke?? jesli tak to prosze o podanie tej stronki, lub moze jest do sciagniecia w kazie, czy innym (byle nie dc++) ale jak tak to mówić czy działa bo raz sciagnołem jakąś gre a okazałała sie jakimś hmmmm filmem dla dorosłych robionmym przez dwóch panów bardzo niesmaczne 5 sekund które to oglądałem :/ (bez komentarza :/ |
|
Powrót do góry |
|
|
dafn Drag Master
|
Wysłany: Wto Lip 12, 2005 1:19 pm Temat postu: |
|
|
|
dobra znalazłem Juiced i ściągam właśnie końcówke i pytanie następne gupie jeśli coś to miałby ktoś wysłac cracka lub/i key gen?? jak coś to mój mail to dbankowski@gdynia.mm.pl  |
|
Powrót do góry |
|
|
LuGo Admin

|
Wysłany: Wto Lip 12, 2005 4:33 pm Temat postu: |
|
|
|
Jezeli znalazles to moglbys sie podzielic namiarami na plik :] _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
dafn Drag Master
|
Wysłany: Wto Lip 12, 2005 9:41 pm Temat postu: |
|
|
|
ta znalazłem, ściągnołem i się wkórwiłem!! bo pliki są na 3 płytach i ważą razem 2,5 giga i w każdym CD jest z 40 plików systemowych których nie da sie otworzyc o nazwie jhlm-juia.r35 np.... albo jhlm-juib.r12 np na drugim CD a na trzecim to samo tyle ze jhlm-juic.r20 np... jak ktos wie co z tym zrobic zeby dzilalao ... mzoe na cos wrzucic czy cos?? bo jest na kazdym tez plik bootwist ale jak gho przez wion rara itp odpalałem tro nie chciało pójść pomocy a namiar http://www.torrentportal.com/torrents-details.php?id=41738 to chyba to ale nie jestem pewien |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Pon Lip 25, 2005 10:31 pm Temat postu: |
|
|
|
Ja mam iso z emule 3cd zadnych problemów |
|
Powrót do góry |
|
|
dafn Drag Master
|
Wysłany: Sro Sie 17, 2005 11:28 am Temat postu: FUCKIN HELP ME! ;) |
|
|
|
siemax teraz ja poterzebuje pomocy... sciagam Juiced (znowu bo poprzednio przypadkiem wykasowałem ) mam juz sciagnietego cracka na holdolum itd tyle ze mam przeplyw 0 na sekunde a na minute jescze mniej wiec podziel sie ktos dobrym namiarem na dobrego torenta  |
|
Powrót do góry |
|
|
|