Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Mielek
|
Wysłany: Nie Paź 10, 2004 1:02 pm Temat postu: Pomóżcie początkującemu! |
|
|
|
Siemka!
Niedawno zaczolem grac w sl2, ale qrde nie wiem czy mam spiepszona wersje czy jaki h..., a mianowicie:
mam BARDZO malo czesci do upgredow wizualnyhc (BODY)
w dziale z tymi dodatkami (jak wejdzie sie w catalog>body>i to pszed ostatnie nic tam nie mam tylko w pickupie te swaitelka!!
a body kit to jush jest poraszka czyli jest tam okragle zero produktow!
a w kilku samochodach nawt nie tych zderzakow do tuningu!
nie mam rzadnych paczy powgrywanych (bo nie moge pierwszego zainstalowac <jak wybieram scierzke to pisze ze cos z file size>)
Aha i jescze w silniku (engine) nie mam zadnych kitów!
czy to sie zdobywa puzniej czy co? jak macie te wszytskie rzeczy od razu to powiedzcie co ja mam zrobic! HELP! _________________ ...Street Racing rulez...
>>NOS<< |
|
Powrót do góry |
|
|
Danielo TuningFiles

|
Wysłany: Pon Paź 11, 2004 9:34 pm Temat postu: |
|
|
|
Nie bedziesz mial ani body kitow ani engine kit jezeli nie wgrasz patchy:)a jezeli wyskakuje ci dziwny blad to moze sprobuj zalatwic inna kopie gry(czyt. z innego zrodla) POZDRO _________________ =NIECH MOC BEDZIE Z WAMI=
nr gg: 4140963 |
|
Powrót do góry |
|
|
Gulun Specjalista
|
Wysłany: Wto Paź 12, 2004 9:24 am Temat postu: |
|
|
|
sprawdż innego patha poprostu nie4kture są tak skopane że sie słabo robi ja mam ze 20 i każdy inny ponieważ kolesie sami robią te patche i zamieszczają zamiast orginalnych ale czsami są skopane tu masz najlepszego patcha all in one wszystkie w jednym Cyprid patch all in one V2.1.9.r5 a tu masz link do niego http://jeepxj.com/streetlegal/lightkits.htm  |
|
Powrót do góry |
|
|
SEBEKKK Kursant
|
Wysłany: Wto Paź 12, 2004 2:05 pm Temat postu: |
|
|
|
jak wylaczyc ruch samochodowy w miescie?
przed patchowaniem w menu bylo cos do wylaczenia a tutaj niema
wiec co mam zrobic??
gra mi za wolno dziala _________________ STREET LEGAL IS THE BEST GAME OF 2002-2004 :-p
- Mokotow - Emoka - Hemp Gru - |
|
Powrót do góry |
|
|
Mielek
|
Wysłany: Wto Paź 12, 2004 2:43 pm Temat postu: |
|
|
|
dziekuje!
spatchowaBem i jest lajcik!
ale cos jednak nie rtak jest (mam patha 2.1.
i troche dziwna gra jest...
...to znaczy ze na nocnych moge wygrac najwyzej 4000 a o samochodzie nie maze! (po prostu nik nie chce walczyc o tak zwane "pink slips")
a w wersji bez pathy gralem o 40 000 wiec co to ma znaczyc i jescxze jedno teraz (po pathah) jak whodze to dilera uazywanych to mam tylko takie wozy jak einvagen i duhen! :/
czy jak bede mial wiecej fory to bede mial lepsze jak mc? (z MC fajnego dragstera se zrobic mozna:))
chcialbym znac odpoowiedz z gory dzieki i sorki za blendy! _________________ ...Street Racing rulez...
>>NOS<< |
|
Powrót do góry |
|
|
Mielek
|
Wysłany: Wto Paź 12, 2004 2:45 pm Temat postu: |
|
|
|
patha 2 . 1 . 8 tylko w tedy wyszedl mi obrazek  _________________ ...Street Racing rulez...
>>NOS<< |
|
Powrót do góry |
|
|
|