Forum Street Legal Redline & Racing
Strona główna Rejestracja Zaloguj Profil   Szukaj na Forum  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Dlaczego

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum STREET LEGAL Strona Główna // Pomoc - Problemy z grą
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
VADER

PostWysłany: Pon Mar 24, 2008 10:58 am    Temat postu: Dlaczego Odpowiedz z cytatem
Witam. Jestem tutaj nowy. Pierwsze moje pytanie to dlaczego gra mi się niekiedy lekko przycina jeśli mój komputer spełnia wszystkie wymagania aż zanadto co jest potrzebne, drugie pytanie to co zrobić żeby działał mi poprawnie NOS, ponieważ jak załkłądam wszystko to co potrzeba (butla oraz panel) to nic mi to nie dodaje na wyścigach, trzecie pytanie jak założyć turbo do takich samochodów jak np. pick-up albo camaro, czwarte to jak wymieniać silniki na lepsze skoro pokazuje w niektórych samochodach że do nich pasuje np. blok, a jak chce go założyć so się nie da i jeszcze jedno, czy w tej grze jakoś się da odblokować jakieś części czy nie. Proszę powiedzcie oco chodzi.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
NightBzyQ
Kursant

PostWysłany: Pią Mar 28, 2008 11:21 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
odblokować : nie , dodać nowe TAK Very Happy

a co do silników SLRReditor sciagnij i nim wstawisz do kazdego auta kazdy silnik
http://chomikuj.pl/slrr2007

Powrót do góry
VADER

PostWysłany: Sob Mar 29, 2008 8:17 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Dzięki za odpowiedź. Mógłbyś mi jeszcze powiedzieć gdzie mogę obliczyć swój czas od 0-100 itd. bo szukałem wszędzie i nic
Powrót do góry
lokerlol
Specjalista

PostWysłany: Nie Mar 30, 2008 1:09 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Wyjedź na test track i masz tam drogę która przecina tor w połowie (|) o tak:P i tam z po jednej stronie masz punkcik z którego startujesz.[/u][/i]

PostWysłany: Pią Kwi 04, 2008 8:35 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Wróćmy do Twoich pytań: Po pierwsze ta gra jest taka, że nawet jak masz bardzo szybkiego kompa, to i tak potrafi nieźle przyciąć;p Po drugie: ściągnij z tej stronki (download/silniki/profesjonalny system nitro by Elwood) Wtedy masz takiego kopa, że szok!!! Duhenem z odpowiednimi nastawami szło pojechać nawet 600km/h !!!
Ok, po trzecie jak masz V8 to kup SL tuners 7.0 (the best), dodatk. pasek, wałek do niego;i tak: od góry masz taki czerwony wlot i pod nim takie jeszcze jedno - zdemontuj to, wstaw turbo, zainstaluj pasek i wałek, i smigasz!!! (troche wtedy z maski wystaje;p)I po czwarte: kup blok, zdemontuj stary silnik, i włóż ten blok (oczywiście na samym bloku nie pojedziesz Laughing )

P.S. Sorry, że was zanudziłem;p
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum STREET LEGAL Strona Główna // Pomoc - Problemy z grą Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: