Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Mort11109

|
Wysłany: Nie Paź 16, 2005 4:21 pm Temat postu: Jakie koła do MC B- Series ??? |
|
|
|
Siema, doradzcie mi jakie dać koła do MC B-series( chyba tak sie nazywa) zeby sie dobrze jezdzilo w polaczeniu z silnikiem z moda " best engine setup"
Jeszcze jedno, powiedzcie co kupic zeby mu obnizyc zawieszenie, bo probuje z niego zrobic lowridera  |
|
Powrót do góry |
|
|
dafn Drag Master
Dołączył: 23 Kwi 2005 Posty: 1755 Skąd: ...spójrz za siebie... BU!!! =8)...
|
Wysłany: Nie Paź 16, 2005 7:03 pm Temat postu: |
|
|
|
kup zawieszenie z działu supstesion od baierna GT III i sprezyny 6,5 cala
a wkoła mozna 21" i niskoprofilówki z vipera na przód a opony do dragu na tył |
|
Powrót do góry |
|
|
Mort11109

|
Wysłany: Nie Paź 16, 2005 7:08 pm Temat postu: |
|
|
|
A skad wziasc niskoprofilowki z vipera?? bo nie mam, w ogole jestem poczatkujacy to sie prosze nie dziwic ze nie rozumiem i jakie to sa opony do dragow ???
aha jeszcze jedno , daloby sie skads sciagnac 15" felgi szprychowki ??? |
|
Powrót do góry |
|
|
dafn Drag Master
|
Wysłany: Nie Paź 16, 2005 8:31 pm Temat postu: |
|
|
|
są 18" OZ racing na szuter na sl.mocny ale pierwsza rzecz którą musisz zrobic do najlepiej reinstal i spatchuj gre do 2.2.1 programem invictus live update tu masz pokazane jak co i gdzie a opony do dragu bedziesz miał jak se spatchujesz... to są takie grube i łyse |
|
Powrót do góry |
|
|
Mort11109

|
Wysłany: Nie Paź 16, 2005 9:01 pm Temat postu: |
|
|
|
mam spatchowana tylko nie wiem skad takie wypasne czesci sciagac , tzn. wiem ze z goma i z ger-tech ale jakos mi sie nie pali do tego bo trzeba sie udzielac na forum, a te opony szutrowe to sa dobre do jazdy?? i jakies felgi fajne do nich by sie przydaly
mam wielka prosbe, masz jeszcze te rury ktore miales zalozone w tym baiernie co go pokazales na konkursie na najpiekniejszy samochod pazdziernika 2005, jesli masz to moglbys mi przeslac na maila ( jesli duzo nie waza) albo dac linka do nich, bo one by mi sie strasznie przydaly przy moim MC . Nie wiesz moze dlaczego kiedy odpalam street legala z dodanym dodgem cargerem z sl.mocny wywala mnie do windy??? na sl.mocny pisze ze samochod jest pod wersje 2.2.1 takze w czym problem :\ |
|
Powrót do góry |
|
|
dafn Drag Master
|
Wysłany: Pon Paź 17, 2005 8:04 am Temat postu: |
|
|
|
felgi na szuter masz na sl.mocny a probuj od[palic bez save jak jest dodany... a jesli dalej bedzie wywalac to trefny samochod wyslalem CI prywatna wiadomosc wiec ja odczytaj  |
|
Powrót do góry |
|
|
|