Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Sedo
|
Wysłany: Sob Lis 06, 2004 5:39 pm Temat postu: Modyfikacje hauler-a |
|
|
|
Siema jestem tu nowy.. wiec mam pare pytań W grze posiadam Haulera-a SuperDuty 750...czytam ze można jakoś ustawić do niego Zamiast Bezyny 98 oktanowej...metanol np jak w Golfie albo duhenie...Jak to zrobić...?
Kolejene pytanie Brzmi Czy są kody na kase (przeszłęm gre 3 razy bez kodów ale chce sie pobawić )
prosze o pomoc.. _________________ ..::..J life fore Speed Speed licke My
..::..J Love Acedeletion Acedeletion Love My
A co kochasz ty?  |
|
Powrót do góry |
|
|
Danielo TuningFiles

|
Wysłany: Sob Lis 06, 2004 7:16 pm Temat postu: |
|
|
|
Czesc zeby miec metanol w V8 musisz go sciagnac np z tad http://xi.dpx.nl/list.php?c=sl_engine lub z innej stronki na tej akurat maja broblemy z serwerem i narazie nie mozna nic zassac . A co do drugiego pytania to nie ma kodow ale jest tzw save editor ktorego mozesz zasac z http://www.sl.mocny.com/download2.php?akcja=wyswietl&kat=saveedit mozesz w nim ustawic ile chcesz miec gotowki i w ktorym chcesz byc garazu itd POZDRO !!! _________________ =NIECH MOC BEDZIE Z WAMI=
nr gg: 4140963 |
|
Powrót do góry |
|
|
Sedo
|
Wysłany: Sob Lis 06, 2004 8:59 pm Temat postu: |
|
|
|
Co naśmieszniejsze nie da sie sciągnać tego SaveEditora ani 1 ani 2 bład strony..:/ nie wiem...a mozesz podac innego linka do tego Metynowego V8 aaa i 2 pytanko jest coś takiego jak turbo do rzędowej 6 np co jesy w Emri? _________________ ..::..J life fore Speed Speed licke My
A co kochasz ty?  |
|
Powrót do góry |
|
|
Danielo TuningFiles

|
Wysłany: Sob Lis 06, 2004 10:21 pm Temat postu: |
|
|
|
Nie wiem czemu nie mozna sciagnac moze tez sa jakies klopoty a jesli chodzi o innego linka to nie znam strony na ktorej bylo by to i mam dla ciebie dobre wiesci bo jest turbo a nawet twinturbo do i6 to wszystko jest do sciagniecia z tej zagranicznej strony co link masz podany wyzej. POZDRO _________________ =NIECH MOC BEDZIE Z WAMI=
|
Powrót do góry |
|
|
Sedo
|
Wysłany: Nie Lis 07, 2004 10:54 am Temat postu: |
|
|
|
Hehe coś czuje ze sie niedoczekam muszą zrobić ten server...bo nie wytrzymam  _________________ ..::..J life fore Speed Speed licke My
A co kochasz ty?  |
|
Powrót do góry |
|
|
Sedo
|
Wysłany: Pon Lis 08, 2004 6:06 pm Temat postu: |
|
|
|
Siema poradzcie mi jakie najlepiej dobrac zawieszenie ogulnie sprzęzyny,wachacze,wszystko jakie fele.. u mnie sie jakos dziwnie tylnie kołą skladają i wogle po zrobineiu 5-6 km opony tynie do wyzucenia ;( a kasa sie kończy  _________________ ..::..J life fore Speed Speed licke My
A co kochasz ty?  |
|
Powrót do góry |
|
|
spinacz3
|
Wysłany: Czw Gru 16, 2004 7:31 pm Temat postu: |
|
|
|
kod na kase do street laegal racing redline jest wystarczy najechac kursorem na ikone śrubokręta wpisać begformoney i nacisnąć tą ikone wtedy dostajemy bodajże 100 000$ |
|
Powrót do góry |
|
|
Danielo TuningFiles

|
Wysłany: Pią Gru 17, 2004 7:34 pm Temat postu: |
|
|
|
Czesc Sedo juz jest zrobiony serwer XI to jak chesz to mozesz juz z tamtad pobrac methanol do V8  _________________ =NIECH MOC BEDZIE Z WAMI=
|
Powrót do góry |
|
|