Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
wiesniaku
|
Wysłany: Sro Maj 18, 2005 10:21 pm Temat postu: Mam Problem Przy Uruchamianiu |
|
|
|
Przczytałem już wszystkie posty w tym dziale i w żadnym nie spotkałem się z moim problemem. Jeżeli już jest taki a ja go nie przeczytałem to przepraszam. Otóż wlączam grę i wszystko jest cacy, ale jak daje Karierę lub Szybki Wyścig to mi wychdzi do windowsa. Nic nie miga, wszystko chodzi normalnie: opcje i te różne. Ale przy Karierze normalnie wpisuje Imię i wybieram gościa ale potem wychodzi. Co to może być??  |
|
Powrót do góry |
|
|
David_69 Zawodowiec

|
Wysłany: Sro Maj 18, 2005 10:31 pm Temat postu: |
|
|
|
jakie pathe masz? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
dafn Drag Master
Dołączył: 23 Kwi 2005 Posty: 1755 Skąd: ...spójrz za siebie... BU!!! =8)...
|
Wysłany: Czw Maj 19, 2005 3:04 am Temat postu: |
|
|
|
wgrałes coś ze starszego lub nowszego patcha pewnie i dlatego tak jest ja tez tak mialem... skopiuj savy i reinstaluj gierke =) pozdro!! acha a tak wogule to zna ktos stronke skad mozna sciagnac jakies dodatki do silnika ?? na patcha 2.2.1?? bo juz zaczynam sie meczyc i ledwo 980 koni z silnika dhl wycisnolem =( |
|
Powrót do góry |
|
|
wiesniaku
|
Wysłany: Czw Maj 19, 2005 3:45 pm Temat postu: |
|
|
|
dzięki wszystkim za odpowiedz. jeszcze wczoraj ściągnąłem sobie wszystkie patche do 2.1.8 i nowe stery nVidii i wszystko juz cacy chodzi. lekko się przycina no ale to już wina kompa. Jeszcz będę Was prosił o pomoc, bo dopiero zaczynam i nie mam pojęcia o budowiie tych silników i musze pościągać sobie jeszcze te nowe części i auta. pozdro all |
|
Powrót do góry |
|
|
|