Forum Street Legal Redline & Racing
Strona główna Rejestracja Zaloguj Profil   Szukaj na Forum  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Wywala na pasek

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum STREET LEGAL Strona Główna // Pomoc - Problemy z grą
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
JOHNY

PostWysłany: Sob Lip 17, 2004 4:17 pm    Temat postu: Wywala na pasek Odpowiedz z cytatem
Siema
Mam pewien problem z włączeniem gry Sad wgrałem wszystkie patche dostępne na orginalnej stronie i lipa a gra mi chodziła a teraz wywala na pulpit instalnąłem sobie nowe stery i directX lipa.
Czy miał już ktoś taki problem ??
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Adres AIM Yahoo Messenger
Caliber
Specjalista

PostWysłany: Sob Lip 17, 2004 9:36 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
ja miałem.Ale podczas właczania.Klikałem w ikonke SL 2razy i spox.Ale jak kliknąłem przypadkiem byle gdzie jeszcze to kicha wywalało do pulpitu.Najlepszy sposób to ikonka i enter.I nic nie rushać Very Happy i działa loozik.(tak mi sie robi również po spatchowaniu)Nio a Tobie kiedy sie wyłącza??Tesh tak jak mi??
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Adres AIM
JOHNY

PostWysłany: Sob Lip 17, 2004 10:35 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Ok znalzlem problem wszystko przez firewal-a Very Happy dodałem program do listy i jest OK teraz Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Adres AIM Yahoo Messenger
Caliber
Specjalista

PostWysłany: Nie Lip 18, 2004 7:25 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Shocked interesting....ja tesh mam firewalla i w życiu czegoś takiego nie miałem... Cool
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Adres AIM
JOHNY

PostWysłany: Nie Lip 18, 2004 10:01 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
No ja mam northon antyvirus 2004 + firewall w nim i to coś jest bardzo czułe na wszelki ruch Very Happy
Powrót do góry
LuGo
Admin

PostWysłany: Nie Lip 18, 2004 10:47 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Jest to mozliwe w softowym firewallerze tylko dziwne ze gra laczy sie z internetem Wink skoro nie ma zadnej opcji gry przez neta.
Strona 1 z 1

Skocz do: