Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Grzech Gliwice Gość
|
Wysłany: Wto Lut 08, 2005 12:35 am Temat postu: Pomocy ! |
|
|
|
Koledzy mam zainstalowany street legal redline plus dostepne patche gra sie uruchamia ale gdy tylko chce wejsc do dilera wychodzi i nie podaje mi zadnych info co jest nie tak a dokladnie resstaruje kompa. Mam win xp i amd 900 i geforce 2 64mb co mam zrobic aby sie to nie dzialo. Dzieki za pomoc. |
|
Powrót do góry |
|
|
ZioM Specjalista

|
Wysłany: Wto Lut 08, 2005 4:27 am Temat postu: |
|
|
|
komp słaby ale
jak niewiadomo o co chodzi to chodzi o kompatybilnosc systemu
sprawdz sterowniki od karty grafiki muzyki itd. no i daj jak najgorsza grafike |
|
Powrót do góry |
|
|
Grzech Gliwice Gość
|
Wysłany: Wto Lut 08, 2005 4:55 pm Temat postu: Dzieki! |
|
|
|
Wielkie dzieki kolego. troche mnie to dziwi ze komp slaby skoro jedynke i dwojke nfs:Undergrounda ciagnie na full wypas ale rozne cuda sie zdarzaja co nie  |
|
Powrót do góry |
|
|
ZioM Specjalista

|
Wysłany: Wto Lut 08, 2005 10:34 pm Temat postu: |
|
|
|
ja mam P4 2.4GHz z HT 512 DDRII i GF 4 4200 128mb i jakos SL mi sie wiesza po prostu zły engine gry i sie tnie wiec wątpie żeby u ciebie lepiej chodziło  |
|
Powrót do góry |
|
|
Kytek
|
Wysłany: Sob Paź 15, 2005 6:27 am Temat postu: |
|
|
|
poprostu masz zla wersje patcha albo wystapil jakis blad podczas instalowania najlepiej to zprawdzisz sciagajac live update ze stronki sl mocny tam jest taki fajny patch tylko przy jego instalowaniu musisz miec czysta wersje gry (bez patchy) |
|
Powrót do góry |
|
|
|