Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
kamilb111
|
Wysłany: Nie Lip 11, 2004 12:09 pm Temat postu: Problem z kamera w garażu |
|
|
|
Witam.Mam ogromny problem.
Wiem że pewnie graliście w SLR (to ta pierwsza wersja).Zdażyło wam się kiedyś żeby zabardzo się odsuneła kamera w garażu?? Jeśli komuś się tak stało to pewnie wie co się dzieje na ekranie.Poprostu obraz się bardzo rozomazuje.To jest moim problemem.W Street Legal Redline tak właśnie mi się robi ale normalnie podczas mątowania części w garażu.Czasami ściany garażu wstrętnie sie rozmywają.Nie wiem co mam robić bo to pierwszy raz mi się takie coś przydażyło.
Proszę pomużcie! |
|
Powrót do góry |
|
|
ZioM Specjalista

|
Wysłany: Nie Lip 11, 2004 12:26 pm Temat postu: |
|
|
|
a probowales odinstalowac i zainstalowac gre Wgrales wszystkie patche I jaki masz komp bo to może być wina karty graficznej A probowales sterowniki reainstalowac itp.  |
|
Powrót do góry |
|
|
kamilb111
|
Wysłany: Nie Lip 11, 2004 3:36 pm Temat postu: |
|
|
|
w grze mam ustawione 800x600 32bit full grafa full detale.powinno mi chodzic bo i colin4 na średnich ustawieniach 800x600 32 bit chodzi spoko.zazczołem nawet grać w sl ale sie nie da bo wszystko się rozmywa jak deszcz na szybie i nic nie wiedać a wiem że chodzi płunnie bo akurat to zauważyłem.jeśli pomoże jakiś patch to błągam powiedzcie który trzeba zainstalować.
A i jeszcze jedno.POdejrzewam kartę grafiki (albo się przegrzewa albo sterowniki gryzą się z grą) |
|
Powrót do góry |
|
|
LuGo Admin

|
Wysłany: Nie Lip 11, 2004 3:42 pm Temat postu: |
|
|
|
Jaki masz sprzet i czy masz orginalne sterowniki czy jakies detonatory ? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
kamilb111
|
Wysłany: Nie Lip 11, 2004 3:57 pm Temat postu: |
|
|
|
mam spoko sprzęt bo sl chodzi płunniusienko ale wszystko sie rozmazuje.jeśli możesz mi pomuc to daj adres e mail i ci prześle screena to zobaczysz co się odwala.A i jeszcze jedno-ja mam oryginalne stery do grafiki a jak wgrałem te co były na cd z grafą to gry nie chciały wogule chodzić. |
|
Powrót do góry |
|
|
ZioM Specjalista

|
Wysłany: Nie Lip 11, 2004 7:10 pm Temat postu: |
|
|
|
1. Colin 4 owiele lepiej mi chodzi na ful detalach niz SL a mam zdaje mi sie lepszy komp ( zobacz w dziale hyde park ) A pozatym ja mam takie coś z Przechodniami że tekstóru od nich sie tak jakby rościągaja chyba masz to samo tylko z wszystkim :/ Odinstaluj gre i wgraj jeszcze raz |
|
Powrót do góry |
|
|
ZioM Specjalista

|
Wysłany: Nie Lip 11, 2004 7:12 pm Temat postu: |
|
|
|
A jak masz gadu gadu to sie ze mna skontaktuj nr 1620004 albo daj mailem screena y.o@vp.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
kamilb111
|
Wysłany: Nie Lip 11, 2004 8:27 pm Temat postu: |
|
|
|
no non no.coś takiego się właśnie dzieje.w najbliższum czasie dam ci fotkę.tak jak by się texturki rozmywały.nie wiem co robić.może mi się jakieś stery gryzą z tą grą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|