Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
dafn Drag Master
Dołączył: 23 Kwi 2005 Posty: 1755 Skąd: ...spójrz za siebie... BU!!! =8)...
|
Wysłany: Sro Maj 11, 2005 5:08 pm Temat postu: wie ktos skąd ściągnąc DOBRE patche do slrr??!! |
|
|
|
siemanko, problem jest taki.... próbowałem ściagać patche tego najnowszego 2.2.coś tam dalej też alee nie dało sie ściągnąć (strona była podana na tej stronce chyba w pierwszym dziale) no dobra wiec poszłem inaczej i zaczołem ściagac po kolei.... 2.1.4 2.1.5 2.1.6 itd.... pierwsze dwa sie pinknie zainstalowały ale 1.6 to już diupa sałata sie zacinał na sprawdzaniu, i jakiś abort sie ukazywał... a te poprzednie instalowałem pokolei.... skąd można ściagac te patche... bo gra jest zajefajna!!!! chociaż mam ja chyba z pół roku i bardzo sie interesuje tuningiem.... ale zaczołem w nia grać niedawno.... udało mi sie wyciagnac na patchu 2.1.5 z haulera super duty 742 konie i da sie pojechac 420 coś koło tego... ale panoooowie... ja chce kolejne patche... acha... i jeszcze jedno, czy jak sie przechodzi gre, to mozna jakies dodtakowe elementy nadwozia odblokowac?? inne zderzaki, poszerzenia czy coś?? bo cosik mało tego... a jak nie to skąd to wziąść?? takie fajne i wozy skąd można nmowe wozy wziąść z góry dziex za pomoc POZDRO i niech mocz będzie z wami  |
|
Powrót do góry |
|
|
mAKU Wariat drogowy

|
|
Powrót do góry |
|
|
dafn Drag Master
Dołączył: 23 Kwi 2005 Posty: 1755 Skąd: ...spójrz za siebie... BU!!! =8)...
|
Wysłany: Czw Maj 12, 2005 12:01 am Temat postu: |
|
|
|
czyli że jak zreinstaluje gre i wezme tym to mi zassie najnowszego patcha odrazu tak?? :> |
|
Powrót do góry |
|
|
mAKU Wariat drogowy

|
Wysłany: Czw Maj 12, 2005 11:19 pm Temat postu: |
|
|
|
dafn napisał: | czyli że jak zreinstaluje gre i wezme tym to mi zassie najnowszego patcha odrazu tak?? :> |
tak  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
|