Forum Street Legal Redline & Racing
Strona główna Rejestracja Zaloguj Profil   Szukaj na Forum  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
SL 1 / co zrobic

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum STREET LEGAL Strona Główna // Pomoc - Problemy z grą
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tob01
Gość

PostWysłany: Sro Wrz 14, 2005 7:29 pm    Temat postu: SL 1 / co zrobic Odpowiedz z cytatem
Witam gram sobie w tą gierke, dostalem pierwsze gratulacje ze jestem na 1 miejscu w klubie. i odkrylo sie dalej miasto. Ale mam pytanko kiedy bede mogl do samochodu i do ktorych samochodow wstawic silnik v6 lub jakikolwiek inny niz ten czterocylindrowy??? A tu mniej wazne pytanie: do jakich silnkow moge podlaczyc podtlenek azotu
Powrót do góry
dafn
Drag Master

PostWysłany: Czw Wrz 15, 2005 2:39 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
V6 czy tam v8 mozesz wsadzic do wybranych wozów Razz niestety nie weim do jakich bo granm tylko wslrr Razz a podtlenek do wsyztskich chyba Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Yahoo Messenger Numer ICQ
tob01
Gość

PostWysłany: Czw Wrz 15, 2005 4:19 pm    Temat postu: ... Odpowiedz z cytatem
a grales w street legal racing 1 ??? chcialbym wiedziec ktora czesc jest lepsza czy slr bardzo rozni sie od slrr graficznie itp, a V6 juz wlozylem do wozu bo chyba dopiero w drugim miescie mozna
Powrót do góry
dafn
Drag Master

PostWysłany: Czw Wrz 15, 2005 5:19 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
SLRR jest o niebo lepsza chociaz nie widziałem jescze V6 ale niedługow ychodzi V12 RazzRazzRazzRazz jest juz V10... kiedys wyjdzie V6 jeast r6 i r4 Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Yahoo Messenger Numer ICQ
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum STREET LEGAL Strona Główna // Pomoc - Problemy z grą Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: