Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
fatrix
|
Wysłany: Wto Maj 29, 2007 5:01 pm Temat postu: Wgrane nowe samochody sie nie pojawiają |
|
|
|
mam slrr 2.3.0.le i mam dziwny proble poniewaz dogralem sobie dwa samochody i jeden z nich wogole w zaden sposob nie jest dostepny a co dziwne czesci jego wyposazenia sa dostepne...czy moze mi ktos pomoc??? _________________ I live for Street Legal |
|
Powrót do góry |
|
|
regaciarz Wariat drogowy

Dołączył: 21 Wrz 2005 Posty: 677 Skąd: 16 km od Białorusi :) {Sokółka}
|
Wysłany: Wto Maj 29, 2007 6:46 pm Temat postu: |
|
|
|
należy go szukać aż do skutku  _________________
a mam tylko osiedlówke 256kb/s i zewnetrzne ip  |
|
Powrót do góry |
|
|
Jin Kazama Kierowca
|
Wysłany: Sro Maj 30, 2007 12:33 pm Temat postu: |
|
|
|
no ja kiedys musialem szukAC 2 dni i znalazlem a jak juz \znalazlem to byly non stop pozdro  _________________
TEKKEN 5 FANATIC
COUNTER-STRIKIE FANATIC
SLRR FANATIC
TEKKEN 3 TAG 5 ONLINE PLAYER |
|
Powrót do góry |
|
|
MSK! Weteran

|
Wysłany: Sro Maj 30, 2007 12:56 pm Temat postu: |
|
|
|
może załóż nową karierę? ja długo szukałem hotroda Dave'a, a gdy nową karierę dałem, to od razu był w salonie. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
kuba9449

|
Wysłany: Sro Lip 04, 2007 7:39 pm Temat postu: |
|
|
|
A ja mam taki problem...
Powstawiałem kilka samochodów, wiekszość się pojawiła jak trzbea, ale malucha i wranglera nie mogę znaleźć już ponad pół roku... Samochody były wstawione od początku gry
Przez przypadek usunąłem seryjny samochód Hauler's SmallDuty, wstawiłem jeszcze raz i także go nie mogę znaleźć... Jest jakaś rada? |
|
Powrót do góry |
|
|
Jin Kazama Kierowca
|
Wysłany: Czw Lip 05, 2007 12:53 pm Temat postu: |
|
|
|
ich nie mozna znalesc specjalnie w archiwom malucha i wranglera sa dane save trzeba je wkleic do folderu z twoia kariera jak bys nie wiedzial to katalog twojej gry/save/carrer/twoja ksywka/i tam wlklejasz a tak wpogule nie odswiezaj dawnego TEMATU  _________________
TEKKEN 5 FANATIC
COUNTER-STRIKIE FANATIC
SLRR FANATIC
TEKKEN 3 TAG 5 ONLINE PLAYER |
|
Powrót do góry |
|
|
|