Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
sebo21 Master

|
Wysłany: Pon Mar 07, 2005 10:50 pm Temat postu: Grage |
|
|
|
Jak widać jestem nowy na stronie i nowym graczem w SLRedline więc witam wszystkich serdecznie.
I na wstęp pytanie otóż jak kupuje felgi to skąd mam wiedzieć jaką kupic do nich opony troche głupie
A i drugie podczas jednego z wyścigów na starcie nie widać przeciwnika a po odliczeniu gra się wyłancza co zrobić bo niemoge przez to przejść dalej gry
A trzecie czy do Street Legal Redline można dodać jakąś nową fajną muzykczke mam namyśli np jakiś konwenter plików np żeby mp3 skompresował do formatu plików muzycznych gry? |
|
Powrót do góry |
|
|
Danielo TuningFiles

|
Wysłany: Wto Mar 15, 2005 6:40 am Temat postu: |
|
|
|
Witam no wiec tak odpowiem na dwa z trzech twich pytan . Zaczniemy od pierwszego zapewne nie chodzi tutaj o wielkosc feli i opony tylko o szerokosc wiec tak jezeli masz powiedzmy oryginalna felge w aucie to zabacz jej szerokosc i zobacz szerokosc opony nalozonej na nia pewnie zaraz pomyslisz sobie ze to jest logiczne no ale jezeli juz to sprawdzisz to w dziale gdzie mozesz kupic felgi jest kilka takich samych felg rozniacych sie tylko szerokoscia i do kazdej tej felgi jest inny rozmiar opony w dziale z oponami oczywiscie na jedna felge mozna nalozyc np opone 205 jak i 215 ale to musi byc mala roznic miedzy oponami bo jezeli bedzie wieksze to automatycznie trzeba szersza felge kupic ufffff mysle ze pierwsze pytanie zpostalo wyjasnione no wiec teraz drugie . Do SLR mozna jak najbardziej dodac swoja muzyczke w formacie mp3 w tym celu wchodzimy do folderu gdzie masz zainstalowana gre to moze byc np Kod: | C:\Program Files\Street Legal Racing\music | i wlasnie w tym ostatnim folderze masz jesze cztery foldery o nazwach : Garage_Shop , Main_menu , Race_chase i Roam_ride do kazdego z tych folderow mozesz wrzucic swoja ulubiona muzyke z tym ze jesli dasz ja do folderu np Main_menu to bedzie ona leciala w menu i tak samo nalezy postepowac z innymi folderami i jeszcze napisze tutaj jak w czasie gry zmieniac utwor na inny no wiec aby zmienic utwor wciskamy na klawiaturze "<" poprzednia piosenka i ">" nastepna piosenka i to by bylo na tyle jesli chodzi o te dwa pytania. Mysle ze wystarczajaco wyczerpalem temat w razie klopotow zawsze mozesz napisac na gg. Pozdro !!! _________________ =NIECH MOC BEDZIE Z WAMI=
nr gg: 4140963 |
|
Powrót do góry |
|
|
sebo21 Master

|
Wysłany: Czw Mar 17, 2005 12:42 am Temat postu: |
|
|
|
ok drugie zrozumiałem ale pierwszego jednak nie  |