Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
cavs
|
Wysłany: Wto Lip 04, 2006 8:35 pm Temat postu: Ktoś mi sprzeda zmodowanego SLRa? |
|
|
|
Witam!
Mam małe pytanko:
Widzę, że macie w SLR:redline poinstalowane mnóstwo dodatków, fajnych furek itp itd... Czy mógłby ktoś mi przesłać gotowy katalog z podmienionymi furami, dodatkowymi częściami silnika, dodatkami tuningowymi itp? Bo nie mam cierpliwości szukać i instalować
Myślę, że wysiłek nie będzie wielki (nero- kopiuj - nagraj) więc myślę, że 10zł na konto za fatygę byłoby ok.
No i jeśli ktoś jest zainteresowany byłbym wdzięczny jak by mógł napisać, co zostało zmienione/dodane/pozostało seryjne
Ktoś reflektuje?
Pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony przez cavs dnia Wto Lip 04, 2006 8:55 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
djpatrol SRK team

Dołączył: 23 Sty 2006 Posty: 708 Skąd: pochodzi Święty Mikołaj?
|
Wysłany: Wto Lip 04, 2006 8:43 pm Temat postu: |
|
|
|
gościu.... weź mnie nie rozsmieszaj nie chce Ci sie sciagnąc z neta dodatków..... ja pierdziele to Co ty masz do roboty..... chociarz dla innych to dobra wiadomosc bo mogą zarobić  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
dafn Drag Master
Dołączył: 23 Kwi 2005 Posty: 1755 Skąd: ...spójrz za siebie... BU!!! =8)...
|
Wysłany: Wto Lip 04, 2006 9:00 pm Temat postu: |
|
|
|
w sumie mam zgrane 3 płyty cdr dodatków i na niej jest slrr 2.2.1 cały ale.... mi by sie wysłać nie hciało... i co bym z tego miał  |
|
Powrót do góry |
|
|
Sibu Weteran

|
|
Powrót do góry |
|
|
dafn Drag Master
|
Wysłany: Wto Lip 04, 2006 9:04 pm Temat postu: |
|
|
|
gosciu rzuć mi dyche od płyty to ci załatwie slr na 3 płytach po 700 mega  |
|
Powrót do góry |
|
|
cavs
|
Wysłany: Wto Lip 04, 2006 9:32 pm Temat postu: |
|
|
|
dyszka od płyty to troszkę drogawo ;/
Ale te 3cd to by było już poinstalowane i aktywne? |
|
Powrót do góry |
|
|
dafn Drag Master
|
Wysłany: Sro Lip 05, 2006 8:17 am Temat postu: |
|
|
|
loooool nie wiem jak inni ale ja zartowałem, za te dziesiec zeta to by mi na browara nie starczylo nawet po opłatach pocztowych! wiec wiesz co gosciu ułatwie ci sprawe, www.gom-team.com i www.ger-tech.net www.streetlegal.vizz.pl www.slredline.prv.pl itd itp a pozatym sciagnij se bitcometa i poszukaj tam street legala spatchuj se do 2.2.1 i to wsistko zapiś na kartećće powtóś |
|
Powrót do góry |
|
|
Kamilek Wariat drogowy

Dołączył: 16 Lut 2005 Posty: 914 Skąd: Rzeszów Is The City Of Drift Racing
|
Wysłany: Sro Lip 05, 2006 11:55 am Temat postu: |
|
|
|
hehe jak drogawo to sciagaj aktywne? zreszta skad wiesz jak to moze byc...moze ci gra niepojdzie albo cos...lepiej samemu sobie sciagnac...leniwy jestes _________________
Siemens Sx1 Ice Blue... |
|
Powrót do góry |
|
|
cavs
|
Wysłany: Sro Lip 05, 2006 4:45 pm Temat postu: |
|
|
|
wiem. Kiedyś mi się chciało zmodować całe gta3, poźniej VC, że nie było ani jednego seryjnego samochodu i trochę modyfikacji mapy. Potem kupiłem ps2.. psp... i się straaasznie rozleniwiłem  |
|
Powrót do góry |
|
|
mAKU Wariat drogowy

|
Wysłany: Czw Lip 06, 2006 11:17 am Temat postu: |
|
|
|
a wiesz , że takie lenistwo może zniszczyć człowiekowi życie?! wiesz co może się stać jak nie będzie Ci się chciało iść do szkoły?! wiesz co się stanie jak nie pójdziesz do pracy z powodu lenistwa?!*
*nie traktuj tego posta poważnie  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|