Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
zolw 91
|
Wysłany: Pią Lip 07, 2006 8:01 pm Temat postu: JAK wsadzic na V8 do Małego autka |
|
|
|
mam pytanie jak wsadzic silnik V8 do autka kture ma serilanie silnik 4tłokowy,dopiero zaczyna w ta gre grac i jecszcze dobrze sie nieorietuje co i jak.Prosił bym tez o jakies wskazówki na początek z góry dziekuje |
|
Powrót do góry |
|
|
Unclefucker Weteran

|
Wysłany: Pią Lip 07, 2006 8:03 pm Temat postu: |
|
|
|
MASZ NAPISANE JAK BYK
TUTAJ
Ostatnio zmieniony przez Unclefucker dnia Pią Lip 07, 2006 8:46 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
djpatrol SRK team

Dołączył: 23 Sty 2006 Posty: 708 Skąd: pochodzi Święty Mikołaj?
|
Wysłany: Pią Lip 07, 2006 8:05 pm Temat postu: |
|
|
|
Nowy użytkowniku: widze ze forum tez od niedawna używasz :/ Używaj opcji Szukaj nie jaki Dafn napisał poradnik jak wsadzac silniki, to po pierwsze, a po drugie to juz bylo tysiące takich pytan pamietaj!: opcja SZUKAJ  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
zolw 91
|
Wysłany: Pią Lip 07, 2006 8:11 pm Temat postu: |
|
|
|
prosze napiszcie jak to robice dokładnie bo jak wyciagam seryjny silnik i kupuje wieksz i klikam na niego zeby go włozyc to tlko słusze zgzyt i nic sie niedzie ,niechce siw włożyc .... co mam robic  |
|
Powrót do góry |
|
|
tob01 Wariat drogowy

|
Wysłany: Pią Lip 07, 2006 8:18 pm Temat postu: |
|
|
|
wyjdz wyjdz no qrwa wynocha, napisali ci juz przeciez co maja do ciebie zadzwonic? niewidomy jestes a klawiature masz braille ?? _________________
http://3dtutorials.cubematic.com zostalo rozwiazane...
moje tutki mozna znalezc na www.slredline.prv.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
Unclefucker Weteran

|
Wysłany: Pią Lip 07, 2006 8:46 pm Temat postu: |
|
|
|
Dobra, załatwimy to tak: Podaj swojego maila i jaką chcesz przeróbke, do jakiego wozu te v8? |
|
Powrót do góry |
|
|
dafn Drag Master
Dołączył: 23 Kwi 2005 Posty: 1755 Skąd: ...spójrz za siebie... BU!!! =8)...
|
Wysłany: Pią Lip 07, 2006 9:11 pm Temat postu: |
|
|
|
djpatrol napisał: | nie jaki Dafn napisał poradnik jak |
a myslałem że mnie znasz  |
|
Powrót do góry |
|
|
|