Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
lodzin Gość
|
Wysłany: Pią Mar 25, 2005 1:50 am Temat postu: Juiced-demo2 problemy!! |
|
|
|
Zassalem z sl.mocny nowe demko juiced, zainstalowalem, wlaczaczylem, daje start race czy cos takiego i wyskakuje blad a gra sie wylacza! Pomozcie mi!!! Ja mam gf2Ti a w wymaganiach jest napisane: "GeForce 2 or better"! Wiec nie wiem co mam robic a bardzo chce w to zagrac!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
ZioM Specjalista

|
Wysłany: Pią Mar 25, 2005 3:11 am Temat postu: |
|
|
|
dal pocieszenie powiem ze i tak bys sie wkurzyl na prowadzenie samochodów Ja z tamtad sciagnelem to demko i mi dziala wiec wina po twojej stronie musi byc :/ Wgraj jeszcze raz jak to nic nieda do aktualizacja sterow a jak to nic nieda to kup lepsza karte  |
|
Powrót do góry |
|
|
LuGo Admin

|
Wysłany: Pią Mar 25, 2005 7:30 pm Temat postu: |
|
|
|
GF 2 na taka gre to stanowczo za malo, to tak jakbys mial Fiata 126p ze sportowym tlumikiem . Pozatym jezeli spelniasz minimalne wymagania to raczej sobie nie pograsz bo zawsze bedzie sie cos cielo, nie mowiac o ustawieniach (min). Pozatym zalezy tez ile masz ramu i jakiego proca. Powylaczaj zbedne programy obciazajace pamiec, zaktualizuj sterowniki do grafiki, moze sprobuj tego GF podkrecic. Jezeli nie pomoze to po prostu masz za slaby sprzet zeby udzwignal ta gre. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
|