Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Buldi
|
Wysłany: Pią Kwi 06, 2007 12:50 am Temat postu: Konwertowanie 2.3.0 do 2.2.1 |
|
|
|
Witam jestem nowym użytkownikiem tego forum. Szukałem informacji na temat konwertowania 2.3.0 do 2.2.1 i nie znalazłem nic pouczającego. Wiec chciał bym abyście mi wytłumacyli jak przekonwertować wózek z 2.3.0 do 2.2.1 chodzi mi o BMW760Li z www.promods.us zalezy mi na tym autku i prosze was o pomoc. Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
DjEverGreen Weteran

|
Wysłany: Pią Kwi 06, 2007 8:53 am Temat postu: |
|
|
|
jest na forum jak to zrobic poszukaj tylko szukaj jak skonwertowac z 2.2.1 do 2.3.0 i zrob odwrotnie ale i tak sie nie oplaca bo ta bmka jst kiepska _________________
www.djevergreen.xt.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
Buldi
|
Wysłany: Pią Kwi 06, 2007 11:28 am Temat postu: |
|
|
|
Próbowałem zrobić odwrotnie ale nie rozumiem. Żeby do 2.3.0 skonwertować to trzeba do jakichś nazw dodać "P" na końcu, więc zeby skonwertować do 2.2.1 to trzeba to "P" wymazać. I tu zaczyna sie problem bo otwieram ten plik Bmw... VT i tam są te nazwy ale bez tego "P" i nie wiem co zrobić. Chyba namotałem ale jaśli coś zrozumiecie to fajnie:D. Prosze o pomoc bo przeciez jak bede konwertował to nie tylko to BMW .
Pozdrawiam  |
|
Powrót do góry |
|
|
|