Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
spiacy88 Kierowca
|
Wysłany: Nie Maj 20, 2007 5:48 pm Temat postu: maska do Super Duty |
|
|
|
siema. Mam takie pytanko. Mialem kiedys zaladowane do Super Duty maske przezroczysta taka jakby z plexy. Czy wie ktos moze gdzie to mozna znalesc?? bo musialem instalowac gre na nowo a tego dodatku niemam na dysku:( najlepiej sama taka maske bez innych dodatkow bo nic innego w wozie nie chce zmieniac:DD |
|
Powrót do góry |
|
|
Złoto Kursant
|
Wysłany: Wto Maj 22, 2007 2:03 pm Temat postu: masta |
|
|
|
ja mam taką samą w super duty przeźroczystą |
|
Powrót do góry |
|
|
MSK! Weteran

|
Wysłany: Wto Maj 22, 2007 5:29 pm Temat postu: |
|
|
|
Złoto: to mógłbyś ją wrzucić na jakiś serwer? bo kolega spiacy88 chciałby ją mieć. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
Jin Kazama Kierowca
|
Wysłany: Wto Maj 22, 2007 8:38 pm Temat postu: |
|
|
|
wiesz mi tez by sie przydalo bo robie konkurs pimp my ride superduty in ciechanow dlatego potrzebuje fajne body i dobre silniki i zawieszenie bo beda testy predkosci przyczepnosci driftu i wygladu dlatego chce zaskoczyc innych ze mam przezroczysta klape wez wrzuc pliss i to nie jest konkurs internetowy tylko w miescie zwyciezca dostaje konsole playstation 3 musze ja miec _________________
TEKKEN 5 FANATIC
COUNTER-STRIKIE FANATIC
SLRR FANATIC
TEKKEN 3 TAG 5 ONLINE PLAYER |
|
Powrót do góry |
|
|
MSK! Weteran

|
Wysłany: Wto Maj 22, 2007 8:51 pm Temat postu: |
|
|
|
o rly? coś chyba zalewasz. PS3 na nagrode w takim konkursie... kto jest sponsorem? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
Złoto Kursant
|
|
Powrót do góry |
|
|
spiacy88 Kierowca
|
Wysłany: Czw Maj 24, 2007 9:39 am Temat postu: |
|
|
|
o dziekówa złoto;) niewlazilem troche czasu na forum i myslalem ze nikt nie bedzie wiedzial a tu prosze:D |
|
Powrót do góry |
|
|
|