Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
predix18
|
Wysłany: Sro Lut 08, 2006 11:35 am Temat postu: Jak postawić furę na dwa kółka :) |
|
|
|
Witam
Mam nadzieje że dobrze poszukałem po forum bo nie znalazłem żadnego tematu dotyczącego stawiania furki na dwa koła . Otóz interesuje mnie co konkretnie musze posiadać by autko oderwało przednia oś od ziemi . Posiadam już mody : moge wrzucic kazdy silnik do kazdej fury , mam takie inne turbo do v8 (takie wyższe ) , moge wyprodukowac silnik o mocy mniej wiecej 1700 koników (apropo skad moge wziac sobie taki fajny wlot powietrza do v8 wystajacy nad maska jak w dragsterach ?) . No wieć panowie mechanicy jakie pliczki potrzebuje by mi autka na dwa kółka stawał albo co musze uczynić ? Z góry dziekuje za pomoc |
|
Powrót do góry |
|
|
gangstaog SRK team

|
Wysłany: Sro Lut 08, 2006 11:50 am Temat postu: |
|
|
|
hhmmm po pierwsze czym jezdzisz
po drugie lepiej miec krotkie auto
po trzecie zobilem dragstera z chevroleta camaro co jest dlugi tylko tylne zawieszenie jes wysokie a przednie niskie z tylu kola dragstera z przodu bbs i zapiepsza
aha po 4 jak ci troche przy starcie podskoczy to wtedy stan, cofaj , i szybko do przodu i jazda  |
|
Powrót do góry |
|
|
predix18
|
Wysłany: Sro Lut 08, 2006 12:13 pm Temat postu: |
|
|
|
czy da sie zalozyc scoop na diesla ?? i czy da sie wrzucic nowe furki nie zastepujac starych ? I jeszcze jedno jak zrobic monster trucka widzialem kilka temató dotyczacych tego ale nic tam znaczacego nie bylo napisane . Jedynie cos o smallduty ale skad to wziac nie wiem moze ktos pomoc ? |
|
Powrót do góry |
|
|
XDavviDX Weteran

|
Wysłany: Sro Lut 08, 2006 1:09 pm Temat postu: |
|
|
|
Cytat: | Witam
Mam nadzieje że dobrze poszukałem po forum bo nie znalazłem żadnego tematu dotyczącego stawiania furki na dwa koła . Otóz interesuje mnie co konkretnie musze posiadać by autko oderwało przednia oś od ziemi . Posiadam już mody : moge wrzucic kazdy silnik do kazdej fury , mam takie inne turbo do v8 (takie wyższe ) , moge wyprodukowac silnik o mocy mniej wiecej 1700 koników (apropo skad moge wziac sobie taki fajny wlot powietrza do v8 wystajacy nad maska jak w dragsterach ?) . No wieć panowie mechanicy jakie pliczki potrzebuje by mi autka na dwa kółka stawał albo co musze uczynić ? Z góry dziekuje za pomoc |
do stawania na 2 kołach starczy 400 koni, najlepiej jak wyrzucisz wszystko z auta zeby była sama karoseria fotel i kierownica no i zawieszenie musi być bardzo miękkie np od super duty 500 (chyba tak sie to pisze) albo bez zawieszenia i jakieś szersze koła na 21", 19"
Cytat: | i czy da sie wrzucic nowe furki nie zastepujac starych ? |
nowe fury nie zastępują starych (prawie wszystkie)
Cytat: | I jeszcze jedno jak zrobic monster trucka widzialem kilka temató dotyczacych tego ale nic tam znaczacego nie bylo napisane . Jedynie cos o smallduty ale skad to wziac nie wiem moze ktos pomoc ? |
musisz ściągnąć smallduty i trafić na niego w sklepie |
|
Powrót do góry |
|
|
Sibu Weteran

|
Wysłany: Sro Lut 08, 2006 4:08 pm Temat postu: |
|
|
|
Zgadzam się z tym żeby postawić autko nie trzeba mieć dużo mocy wystarcze miec ..  |
|
Powrót do góry |
|
|
tob01 Wariat drogowy

|
Wysłany: Sro Lut 08, 2006 4:41 pm Temat postu: |
|
|
|
no comment lol przeciez w bobku masz silnik z tylu a przod calkiem lekki i jak na malucha to na pewno masz powyzej 300koni wiec to jest wpizdu pohujufest duzo mocy jak na malucha ... |
|
Powrót do góry |
|
|
Wichur Zawodowiec

|
Wysłany: Sro Lut 08, 2006 5:11 pm Temat postu: |
|
|
|
to tez mozna uzyskac przez odpowiednie oskrypowanie gownego pliku _main |
|
Powrót do góry |
|
|
Sadza TuningFiles

|
Wysłany: Sro Lut 08, 2006 7:20 pm Temat postu: |
|
|
|
ja podnosze duhena przy 550km i to żaden wiekszy problem nie jest _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
David_69 Zawodowiec

|
Wysłany: Sro Lut 08, 2006 8:51 pm Temat postu: |
|
|
|
to ja nie wiem co źle robie :D mam okolo 3000 HP ale przód ani drgnie ;] hihihihihi _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
XDavviDX Weteran

|
Wysłany: Sro Lut 08, 2006 9:09 pm Temat postu: |
|
|
|
David_69 napisał: | to ja nie wiem co źle robie mam okolo 3000 HP ale przód ani drgnie ;] hihihihihi |
a jakie auto ?? |
|
Powrót do góry |
|
|
David_69 Zawodowiec

|
Wysłany: Sro Lut 08, 2006 9:20 pm Temat postu: |
|
|
|
tzn "jaki silnik"?! ... hehehe ... specjalna werrsja mojego i6 :] _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
tob01 Wariat drogowy

|
Wysłany: Sro Lut 08, 2006 10:35 pm Temat postu: |
|
|
|
nie kazde auto da rade chyba podniesc hehe |
|
Powrót do góry |
|
|
predix18
|
Wysłany: Czw Lut 09, 2006 9:26 am Temat postu: |
|
|
|
ja zuwazylem ze duza role odgrywa zawieszenie , ja robie zawsze tyl wysoki i miekki przod niski i twardy daje wsteczny potem 1 i jazda jedna os w górze . najmniej koni jak mialem i udalo mi sie to zrobic to bylo 708 hp na v8 w MC GT |
|
Powrót do góry |
|
|
gangstaog SRK team

|
Wysłany: Czw Lut 09, 2006 9:42 am Temat postu: |
|
|
|
dokladnie ziom tak dakej a ja dzisiaj wsadzilem v12 do maluch
to jak 30km/h to juz jedzie na dwoch i caly czas a ma tylko 1412 hp |
|
Powrót do góry |
|
|
predix18
|
Wysłany: Czw Lut 09, 2006 9:46 am Temat postu: |
|
|
|
no nie mnie sie nie udalo postawic i jechac za dlugo bo tylko dojde do konca 1 (a jezdze na recznej skrzyni) i musze zmienic bieg auto opada
fakt moja fura staje odrazu na starciei jedzie do około 100 km/h na 1 osi . |
|
Powrót do góry |
|
|