Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
novator14
|
Wysłany: Nie Lut 04, 2007 9:27 am Temat postu: Mam problem jak dodam nowe wozy |
|
|
|
witam mam duzy problem z gra apropo jak dodam nowe furki to jest wszystko wporzo tylko sa przewaznie z niesprawnymi silnikami i w czasie jak skladam silnik to mi wychodzi z gry i przychodzi raport o blendach gra jest bardzo mocno zmodifikowana okolo 80 nowych aut z 15 silnikow itp jest to wersja 2.2.1 moze ktos wie w czym tkwi blond jak ktos wie to jak by mogl to niech napisze na gg:6633529 z Góry dzieki |
|
Powrót do góry |
|
|
pumexTS Weteran

|
|
Powrót do góry |
|
|
novator14
|
Wysłany: Nie Lut 04, 2007 7:03 pm Temat postu: |
|
|
|
moje furki to: eclipse,uaz,supra,yotta,mazda rx8,peugeot 207 406,i wiele wiecej apropo w pliku error jest chyba z 10000 wpisow po jednogodzinej grze |
|
Powrót do góry |
|
|
pumexTS Weteran

|
|
Powrót do góry |
|
|
novator14
|
Wysłany: Pon Lut 05, 2007 8:13 pm Temat postu: |
|
|
|
wgralem wuz bmw 5 z dodatkami i jak skladalem silnik to zawsze mi wychodzilo prawddopodobnie nie jestem pewien ale wgrany silnik 325i broi ale nie wiem. jak usuune te pliki to mi gra nie chce sie wlazyc
------
!JVM::compileSource: recompilation needed of "parts\engines\Baiern_Emer\scripts\src\Baiern_Devils_6SFi_3_6_flywheel.java" but source not exists
!JVM::compileSource: file not found: "parts\engines\Baiern_Emer\scripts\src\Baiern_Devils_6SFi_3_6_flywheel.java"
!JavaMachine::loadClass: failed to load parts\engines\Baiern_Emer\scripts\Baiern_Devils_6SFi_3_6_flywheel.class
Missing .cfg: parts\engines\Baiern_Emer\scripts\Baiern_Devils_6SFi_3_6_flywheel.cfg
create: Undefined GameType Constructor! 000F000A (Baiern_Devils_6SFi_3_6_flywhee)
---
!Package conflict: multiple packages placed at the same location (java.game.parts.engines.Baiern_325i.Baiern_Devils_6SFi_3_6_flywheel at parts\engines\Baiern_Emer\scripts)
!Script error
Thread: THRD-RUNVMI Dummy.handleEvent
Error: Thread::evalName: null.methodcall()
java.game.CarMarket:enter (line:290)
java.game.GameLogic:changeActiveSection (line:680)
java.game.Garage:osdCommand (line:1042)
java.render.osd.Gadget:sendMessage (line:211)
java.render.osd.Button:click (line:31)
java.render.Group:handleEvent (line:178)
---
!Script error
Thread: THRD-RUNVMI Dummy.handleEvent
Error: Thread::evalName: null.methodcall()
java.game.CarMarket:enter (line:290)
java.game.GameLogic:changeActiveSection (line:680)
java.game.Garage:osdCommand (line:1042)
java.render.osd.Gadget:sendMessage (line:211)
java.render.osd.Button:click (line:31)
java.render.Group:handleEvent (line:178) |
|
Powrót do góry |
|
|
Oxej Weteran
|
Wysłany: Sob Lut 10, 2007 4:23 pm Temat postu: |
|
|
|
Baiern_325i do której wersji masz zainstalowany?
poza tym zacznij nową karierę
a co do wozów:
uaz (który? z promods.us, czy z ger-tech.net?)
supra (która? z ger-tech.net, czy z ecc.gom-team.com lub z promods.us, chociaż supra nie ma błędów wywalających z gry)
sprawdź, do jakiej wersji masz powgrywane dodatki, bo te z 2.3.0 nie działają z 2.2.1 _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
|