Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Pawelek998
|
Wysłany: Sro Sie 11, 2004 11:02 am Temat postu: Pomocy auta i dodatki |
|
|
|
Witam gdzie dodawac poszczegolne dodatki do gry i nowe samochody pare razu juz musiałem gre reinstalowac bo wsio sie zwaliło moze ktos mi pmoze z gory wielkie dzieki |
|
Powrót do góry |
|
|
ZioM Specjalista

|
Wysłany: Sro Sie 11, 2004 11:05 am Temat postu: |
|
|
|
Jak ściągasz dodatek to powinien do niego być dołączony plik tekstowy "read me" i tam powinno być napisane jak zainstalować ten dodatek. Jeżeli niema pliku read me to jest problem  |
|
Powrót do góry |
|
|
Pawelek998
|
Wysłany: Sro Sie 11, 2004 11:18 am Temat postu: |
|
|
|
a mozesz wiesz z kąd moge sicgnac dodatki co jest readame bo wiekszoc co sigam nic nie ma |
|
Powrót do góry |
|
|
Caliber Specjalista

Dołączył: 24 Cze 2004 Posty: 124 Skąd: Big Szczebrzeszyn City
|
Wysłany: Pią Sie 13, 2004 10:41 am Temat postu: |
|
|
|
jaki problem??99% z plików odnośnie samochodów pakuje sie do .../Street Legal Racing/cars/racers/
Zawsze przed wrzuceniem samochodu (jeżeli podmieniasz jakieś pliki) zrób sobie backupa(czyli kopie zapasową ) i nie wrzucaj na raz paru samochodów,bo potem nie bedziesz wiedział, który z nich zjechał Ci gre.
Inne częście (rurki,fele,spojlery...itd itp) ..../SLR/parts/ a potem do katalogu zależnie od części.Englisha to pewnie znasz w wystarczający sposób żeby dojść dokładnie jaki folder. |
|
Powrót do góry |
|
|
spinacz3
|
Wysłany: Sob Gru 18, 2004 6:13 pm Temat postu: |
|
|
|
Mam prosbe mógłby ktos mi przesłac na e-mail pliki script do silnika einvagen |
|