Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
bkwas
|
Wysłany: Wto Maj 17, 2005 6:29 am Temat postu: Problem po wgraniu patcha z Invictus LIVE! |
|
|
|
Witam: mam pewien problem... odrazu powiem że grę spatchowałem poprzez Invictus LIVE który bezproblemowo wykrył gre i spatchował ją do wersji 2.2.1... Ale gdy chce pojeździć (włączam silnik przejeżdzam pare metrów) i bum... Reset kompa a przez chwilke widać niebieski ekran błędu krytycznego windowsa. Nie wiem od czego to zależy, były sugestie że od sterów karty ale mam wgrane najnowsze i nadal nic. Bez Patchy wszystko działa choć czasem (może raz na pare godzin) zdarzy się rówież taki reset. Naprawde bardzo prosze o pomoc bo już nie wiem co mam robić a kompa przecież nie zmienie. z Góry śliczne dzięki  |
|
Powrót do góry |
|
|
dafn Drag Master
Dołączył: 23 Kwi 2005 Posty: 1755 Skąd: ...spójrz za siebie... BU!!! =8)...
|
Wysłany: Czw Maj 19, 2005 3:05 am Temat postu: |
|
|
|
sprobuj se zalatwic inna plytke z street legalem... ja tez z invictusa patchowalem i jest wszytko wsio i brzeczy az milo =) |
|
Powrót do góry |
|
|
David_69 Zawodowiec

|
Wysłany: Wto Maj 24, 2005 5:51 am Temat postu: Re: Problem po wgraniu patcha z Invictus LIVE! |
|
|
|
bkwas napisał: | Witam: mam pewien problem... odrazu powiem że grę spatchowałem poprzez Invictus LIVE który bezproblemowo wykrył gre i spatchował ją do wersji 2.2.1... Ale gdy chce pojeździć (włączam silnik przejeżdzam pare metrów) i bum... Reset kompa a przez chwilke widać niebieski ekran błędu krytycznego windowsa. Nie wiem od czego to zależy, były sugestie że od sterów karty ale mam wgrane najnowsze i nadal nic. Bez Patchy wszystko działa choć czasem (może raz na pare godzin) zdarzy się rówież taki reset. Naprawde bardzo prosze o pomoc bo już nie wiem co mam robić a kompa przecież nie zmienie. z Góry śliczne dzięki  |
hmm ... pisze coś na tym niebieskim ekranie o "zżucie pamięci"? ja miałem coś podobnego jak miałem mało miejsca na dysku gdzie mam system ... _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
Alonso
|
Wysłany: Nie Lut 25, 2007 2:11 am Temat postu: |
|
|
|
witam ja mam ten sam problem i własnie mam bardzo mało miejsca na C... nawet nie mam jak go zwolnic bo wszystko instaluje na pozostałych dyskach, jest jakas rada na to? mam również drugiego windowsa, jego dysk to bodajże L, ale na nim dzieje się to samo, mimo, że na L mam około 5gb miejsca, myślę, że SL i tak wtedy korzysta z C... ma ktoś jakąś radę? będę wdzięczny
/EDIT
mam na C 1gb wolnego miejsca i dalej to samo, zawsze jak włącze silnik w garazu i troche gazu dodam lub jak chce wyjechac na miasto... próbowałem sobie tylko tuningować i wtedy dopiero po jakiś 30 min wyskoczyło to samo. Ja chcę grać ;(  |
|
Powrót do góry |
|
|
Oxej Weteran
|
Wysłany: Sro Lut 28, 2007 2:32 pm Temat postu: |
|
|
|
ściągnij RIPa wersji 2.2.1. waży około 300mb, a nie trzeba go instalować patchować _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
Jin Kazama Kierowca
|
Wysłany: Nie Mar 04, 2007 8:28 pm Temat postu: |
|
|
|
a jak tak nie dziala to masz za slabego kompa a wogole jaki masz sprzet _________________
TEKKEN 5 FANATIC
COUNTER-STRIKIE FANATIC
SLRR FANATIC
TEKKEN 3 TAG 5 ONLINE PLAYER |
|
Powrót do góry |
|
|
|