Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Machu Kierowca

|
Wysłany: Nie Gru 24, 2006 11:04 am Temat postu: Samochody przeciwników |
|
|
|
Mam problem otoz czy to normalne ze auta przeciwnikow sa wysoko zawieszone?? A jak sie je lekko stuknie to wracaja do normalnej wysokosci?? Nie mam RIPa i gram na
2.2.1 jakby co . Przereisntalowalem ale to nic nie dalo...
PS. Ma ktos moze bejce e36 m5?? Na redline racers jest m3 a ja potrzebuje serii 5... |
|
Powrót do góry |
|
|
regaciarz Wariat drogowy

Dołączył: 21 Wrz 2005 Posty: 677 Skąd: 16 km od Białorusi :) {Sokółka}
|
Wysłany: Nie Gru 24, 2006 11:15 am Temat postu: Re: Samochody przeciwników |
|
|
|
Machu napisał: | Mam problem otoz czy to normalne ze auta przeciwnikow sa wysoko zawieszone?? A jak sie je lekko stuknie to wracaja do normalnej wysokosci?? Nie mam RIPa i gram na
2.2.1 jakby co . Przereisntalowalem ale to nic nie dalo...
PS. Ma ktos moze bejce e36 m5?? Na redline racers jest m3 a ja potrzebuje serii 5... |
z autami mam tak samo i nie ma e36 m5 e36 to "trójka" m5 to bodajże e34 (e32 to chyba "siódemka") _________________
a mam tylko osiedlówke 256kb/s i zewnetrzne ip  |
|
Powrót do góry |
|
|
Machu Kierowca

|
Wysłany: Nie Gru 24, 2006 11:24 am Temat postu: |
|
|
|
Aaaa to wybacz moj blad ale wiadomo ze chodzi mi o ta M5 co ja zaczeli produkowac bodajze w 96'...
Wracajac do tematu to nie ma jakiegos patcha na ten bug?? Bo troche to irytujace... _________________ "Don't turn away, I pray you've heard, The words I've spoken, Dare to believe, For one last time..." |
|
Powrót do góry |
|
|
mAKU Wariat drogowy

|
Wysłany: Nie Gru 24, 2006 9:49 pm Temat postu: |
|
|
|
to jest normalny błąd w slrr , zaden patch nie pomoze _________________
 |