Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Sadza TuningFiles

|
Wysłany: Wto Gru 19, 2006 10:27 pm Temat postu: Race - The WTCC Game |
|
|
|
dorwałem dzisiaj gierke własnie o takiej nazwie jak w temacie i musze powiedziec ze całkiem przyjemna...mało wozów jest poniewaz to official WTCC ale za to mozna pojezdzic 2 klasykami BMW M3 i Alfa 75 o ile sie nie myle ..jest w miare realistyczne wiec nie ma łatwo ..głowny minus to wymagania bo trzeba miec dobry sprzet zeby to odpalic no i niestety brak zniszczen wizualnych ze tak powiem..fajnie ze jest multiplayer ..grałem z kumplami po sieci i dosc fajnie to wszystko wyglada ...i własnie w to panowie mozemy pograc przez hamachi bo bedzie niezłą jazda ..
oficialna strona
http://www.race-game.org
pare screenów
|
|
Sibu Weteran

|
Wysłany: Wto Gru 19, 2006 11:03 pm Temat postu: |
|
|
|
sciagnolem lipna wersje bez crack i nie dalo sie wlaczyc
a po 2 i tak by mi nie dzialalo ba mam gownianego kompa
zagrałbym w to tylko po to zeby posmigac alfka 75 _________________ http://www.9dragons.yoyo.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
|
Casta Wariat drogowy

|
Wysłany: Wto Gru 19, 2006 11:19 pm Temat postu: |
|
|
|
Jakiś czas temu napotkałem się na tą gierke i myślałem czy by jej nie nabyć ;p _________________
Moja & Dafna stronka  |
|
Powrót do góry |
|
|
regaciarz Wariat drogowy

Dołączył: 21 Wrz 2005 Posty: 677 Skąd: 16 km od Białorusi :) {Sokółka}
|
Wysłany: Sro Gru 20, 2006 8:11 am Temat postu: |
|
|
|
musze ściągnąć aby poszaleć alfą 75 ojciec miał i jest to super autko  _________________
a mam tylko osiedlówke 256kb/s i zewnetrzne ip  |
|
Powrót do góry |
|
|
Sadza TuningFiles

|
Wysłany: Sro Gru 20, 2006 1:02 pm Temat postu: |
|
|
|
ja smigam przedewszystkim M3 ...i tez sie zastanawiam czy jej nie kupic jak bedzie dostepna ...tak poza tym ot jets to gra w któa sie gra multi przes Steama wiec powinno to być dosc fajne .. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
|