Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
tob01 Wariat drogowy

|
Wysłany: Sro Sty 03, 2007 11:03 pm Temat postu: kupie |
|
|
|
kupie ps2...
stan dobry, zeby czytalo wszystkie cd i dvd, memorka, najlepiej dwa pady, przydalby sie tez swap magic...? ma ktos na sprzedaz? moze wasi znajomi? podawajcie od razu ceny... _________________
http://3dtutorials.cubematic.com zostalo rozwiazane...
moje tutki mozna znalezc na www.slredline.prv.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
Machu Kierowca

|
Wysłany: Czw Sty 04, 2007 2:22 pm Temat postu: |
|
|
|
naa allegro szukaj, ja ostatnio wyszarpalem okazje, ps2 slim, z hollandi, plus 2 pady, 2 memorki i 4 oryginalne gry za 400zł, malo uzywane jescze na gwarancji...
Napewno tam cos znajdziesz, na allegro jest tego cala masa  _________________ "Don't turn away, I pray you've heard, The words I've spoken, Dare to believe, For one last time..." |
|
Powrót do góry |
|
|
tob01 Wariat drogowy

|
Wysłany: Czw Sty 04, 2007 3:04 pm Temat postu: |
|
|
|
Machu napisał: | naa allegro szukaj, ja ostatnio wyszarpalem okazje, ps2 slim, z hollandi, plus 2 pady, 2 memorki i 4 oryginalne gry za 400zł, malo uzywane jescze na gwarancji...
Napewno tam cos znajdziesz, na allegro jest tego cala masa  |
dalem tu to ogloszenie nie po to zeby mi ktos mowil zebym szedl na allegro tylko jak ktos ma...
na allegro znam wiekszosc aukcji na pamiec ;x sledze je od kilku dobrych dni...
a ta okazje to faktycznie niezla masz ... ale gwarancja ci na odbyt skoro z holandi _________________
|
Powrót do góry |
|
|
MSK! Weteran

|
Wysłany: Czw Sty 04, 2007 3:54 pm Temat postu: |
|
|
|
empik? media markt?
w mm jest bodajże 1 memorka i 2 pady w zestawie za 549(nie potwierdzone, coś słyszałem).
a w empiku jest zestaw P!NK - różowy, ale memorką i 2 pady...
ja w empiku kupiłem czarnulkę - 499,90, a za memorkę dałem 89,90(na początku chcieli 139,90) _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
tob01 Wariat drogowy

|
Wysłany: Czw Sty 04, 2007 5:35 pm Temat postu: |
|
|
|
MSK! napisał: | empik? media markt?
w mm jest bodajże 1 memorka i 2 pady w zestawie za 549(nie potwierdzone, coś słyszałem).
a w empiku jest zestaw P!NK - różowy, ale memorką i 2 pady...
ja w empiku kupiłem czarnulkę - 499,90, a za memorkę dałem 89,90(na początku chcieli 139,90) |
czytaj dokladnie...
czy ja napisalem? 'gdzie mozna kupic konsole?' nie , zapytalem czy ktos nie chce sprzedac... _________________
|
Powrót do góry |
|
|
MSK! Weteran

|
|
Powrót do góry |
|
|
|