Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Mat1717 Kursant

|
Wysłany: Nie Gru 03, 2006 1:49 pm Temat postu: Ach ten Angielski... |
|
|
|
Na allegro wystawiłem telefon na sprzedaż i dostałem maila o pytanie o niego z treścią:
Hello,
Goodday to you over there, my name is spens, and i am from florida in United States of America, i came across your advert in auction and i think am interested in 2 of it, for my business partner who is in africa right now, nevertheless i'd like you to let me know the last asking price with the shipment to my business partner in africa and also my mode of payment would be bank transfer or moneygram. If all these are done you can reply me email as am really willing to buy and i do hope we'll reach a favourable conclusion,i will want you send me your phone number so i can call you. Hoping to hear from you soonest.
czy mógłby mi ktoś to przetłumaczyć albo chociasz powiedzieć o co mu chodzi?
z góry dzięki _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
Sibu Weteran

|
Wysłany: Nie Gru 03, 2006 8:13 pm Temat postu: |
|
|
|
Cześć,
Goodday do ciebie tam, nazywam się spens i jestem z Florydy w Stanach Zjednoczonej Ameryki, natknąłem się na twoje ogłoszenie w aukcji i myślę interesuję się 2 z tego, dla mojego partnera interesu, który jest w Afryce właśnie teraz, niemniej jednak chciałbym cię, by dać mi znać ostatnią pytającą cenę z transportem do mojego partnera interesu w Afryka jak również mój tryb płatności byłby transferem banku lub moneygram. Jeżeli ci wszyscy są zrobieni, możesz odpowiedzieć mi email jako jestem naprawdę skłonny, by kupić i naprawdę mam nadzieję, że osiągniemy życzliwy wniosek, będę chcieć cię wysyłają mi twój numer telefonu więc mogę zadzwonić do ciebie. Mając nadzieję słysząc od ciebie najbardziej wkrótce.
masz z translatora, da sie zrozumiec _________________ http://www.9dragons.yoyo.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
|
Unclefucker Weteran

|
Wysłany: Nie Gru 03, 2006 10:37 pm Temat postu: |
|
|
|
Sibu napisał: | Mając nadzieję słysząc od ciebie najbardziej wkrótce. |
Translatory są nieobliczalne  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
Oxej Weteran
|
Wysłany: Nie Gru 03, 2006 11:24 pm Temat postu: |
|
|
|
Cześć,
Witam cię, nazywam się spens i jestem z Florydy w Stanach Zjednoczonych, natknąłem się na twoje ogłoszenie i myślę, że byłbym zainteresowany 2 sztukami dla mojego partnera biznesowego, który jest w obecnie Afryce, niemniej jednak chciałbym cię zapytać o ostateczną cenę wraz z kosztami transportu dla mojego biznesowego partnera w Afryce, jak również mój tryb płatności byłby transferem banku lub moneygram. Jeżeli pasuje ci wszystko, możesz odpowiedzieć na mój email jako jestem naprawdę skłonny, by kupić i naprawdę mam nadzieję, że ubijemy dobry interes, chciałbym, żebyś mi wysłał swój numer telefonu, żebym mógł do ciebie zadzwonić. Czekam na jak najwcześniejszą odpowiedź.
poprawiłem tłumaczenie Sibu, teraz jest zrozumiałe _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
Mat1717 Kursant

|
Wysłany: Pon Gru 04, 2006 10:06 am Temat postu: |
|
|
|
A czy ktoś wie ile kosztuje przesyłka do Afryki?? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
dafn Drag Master
Dołączył: 23 Kwi 2005 Posty: 1755 Skąd: ...spójrz za siebie... BU!!! =8)...
|
Wysłany: Pon Gru 04, 2006 10:09 am Temat postu: |
|
|
|
3,5 dolara za kilogram zalezy czym wysyłasz i skad w poczcie polskiej to nie wiem |
|
Powrót do góry |
|
|
|