Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
scurek91

|
Wysłany: Nie Gru 04, 2005 6:41 pm Temat postu: co sądzicie o NFS: MOST WANTED ?? |
|
|
|
Witam... Co sądzicie o NFS: MOST WANTED ?? Moim zdaniem w tej grze jest fajna grafika a pozatym wszystko to samo co w poprzednich wersjach NFS! Nie ma tekstur zniszczeń(są ale tylko zbite szyby itp.), troszeczke ta gra nierealna! no ale czekam na wasze opinie! POZDRAWIAM  |
|
Powrót do góry |
|
|
matosu Weteran

|
Wysłany: Nie Gru 04, 2005 8:14 pm Temat postu: |
|
|
|
JEdNO WIELKIE GOWNO |
|
Powrót do góry |
|
|
Casta Wariat drogowy

|
Wysłany: Nie Gru 04, 2005 8:45 pm Temat postu: |
|
|
|
Co wy wygadujecie?? Gra jest Przezarąbista!!!!!!!!!!!!!!! Tylko u mnie na najwyższych detalach sie tnie w cholere bo mam mało RAMU Więc w grze grafiką sie nienaciesze nawet jak mam Radeona 9250  |
|
Powrót do góry |
|
|
colt Weteran

|
Wysłany: Nie Gru 04, 2005 9:20 pm Temat postu: |
|
|
|
matosu napisał: | JEdNO WIELKIE GOWNO | x2 |
|
Powrót do góry |
|
|
Wichur Zawodowiec

|
Wysłany: Nie Gru 04, 2005 11:24 pm Temat postu: |
|
|
|
x3 |
|
Powrót do góry |
|
|
dafn Drag Master
Dołączył: 23 Kwi 2005 Posty: 1755 Skąd: ...spójrz za siebie... BU!!! =8)...
|
Wysłany: Pon Gru 05, 2005 12:10 am Temat postu: |
|
|
|
ja mam mieszane uczucia... z jednej strony zajebista giera duzo wozów i wreszcie policja... przyjemnie sie gra bardzo itp a z drugiej strony jest to jakby krok w tył dla autorów gdyz gra stałą sie mniej realna takze dzieki [policji.... no bo czy widział ktoś policyjny radiowóz popinający z chewroletem corwettą 340 na godzine i siedzącym mu na igonie i do tego próbującym go wyprzedzic aby zablokowac?? albo inna bajka ... w undrgroundzie mielismy masywny wybór spoilerów... fakt ze w pewnym momenciejak to ktos powiedział wóz mógł wyglądac jak choinka (chociaz nie musiał) ale liczyła sie liczba rzeczy które moglismy wrzucic na seryjny wózek... w NFS:MW tego nie ma... chociaz są bodykity i duzo masek wlotów itp nie właściiwie tylko duzo masek wlotu i felg... no pozatym decale czemu nie mozna nałozyc kilku tylko jeden.??? ae dosc OPR na mw plusami sa trudniejsze wyscigi w które nieraz wkracza policja i like that! w gruncie rzeczu bardzo fajnie sie w tą giere gra nie zawsze najwazniejszy jest kontynułowane serji... mimo kilku niedociagniec dla miłoscików undergrounda gra jakby wróciła do kozeni ciągnąc potrochu NFSU 1 i 2 chociaz szkoda ze autorzy nie pomysleli logicznie i nie zrobili cyklu 24 godzinnego z ncami bo troche mi brak nenów... ale pozatym grywalnosc jest ogromna!! moze nie jest to symulator ale NFS nigdy nim chyba nie był prawda?? chodzi o to zeby miło spędzic czas przy kompie a ja go spędzam duzo a najwieksza frajda to bawic sie z mendami w kotka i myszke oraz KILL EM ALL!! pozdro 600 kto sie zgadza ze mną palec do wydechu!
 |
|
Powrót do góry |
|
|
regaciarz Wariat drogowy

Dołączył: 21 Wrz 2005 Posty: 677 Skąd: 16 km od Białorusi :) {Sokółka}
|
Wysłany: Pon Gru 05, 2005 7:50 pm Temat postu: |
|
|
|
Jak dlamnie najwiekszym brakiem nfs:mw jest brak aut takich jak np.nissan skyline, mitsubishi 3000gt, peugeot 206(przeszedłem nim prawie całego undergrounda ), w tej serii postawiono na porshe i lamborghini i to jest właśnie najwiekszy minus tej gry  _________________
a mam tylko osiedlówke 256kb/s i zewnetrzne ip  |
|
Powrót do góry |
|
|
tob01 Wariat drogowy

|
Wysłany: Pon Gru 05, 2005 8:33 pm Temat postu: |
|
|
|
no comment ... kazdy ma inny gust, mi sie gra podoba, przynajmniej mam w co grac, nie zwracam uwagi na minusy(chociaZ jak sie upre to mnie niekiedy wkurza ale nie grafa nie to ze nie ma peugouta 206 nie to ze nie ma nocy, ale to ze nie moge wygrac wyscigu i to wlasciwie mowi dobrze o tej grze ze jest trudna. Ja sie ciesze tym co jest bo co byscie panowie powiedzieli gdyby nikt nie doszedl to tego jak robic gry 3D i nadal gralibysmy w mario? _________________
http://3dtutorials.cubematic.com zostalo rozwiazane...
moje tutki mozna znalezc na www.slredline.prv.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
dafn Drag Master
|
Wysłany: Pon Gru 05, 2005 10:08 pm Temat postu: |
|
|
|
zgadzam sie i tez uwarzam ze gra mimo paru króczków jest zajebista! jka jestem na 3 miejscu prawie i jest cool :] corwetta RULEZ!! |
|
Powrót do góry |
|
|
Dumlos Weteran

|
Wysłany: Pon Gru 05, 2005 10:56 pm Temat postu: |
|
|
|
Zwracam honor grze po dorzuceniu ramu i po paru chwilach spędzonych przed qompem uważam, że nie jest tak źle. Wrecz przeciwnie. Co raz bardziej mi sie gra podoba. Szkoda tylko ze na moim zabytku troche przycina ale przeciez idą święta . Dafn niezły wykładzik. Zgadzam sie z Tobą. |
|
Powrót do góry |
|
|
colt Weteran

|
Wysłany: Pon Gru 05, 2005 11:32 pm Temat postu: |
|
|
|
Po zagraniu w pełną wersje oświeciło mnie ni gra mi sie spodobała! B o demo to był huj na kułkach! Mam wszystkie detale na low ale gram ostro i działa berz tniecie! a największym plusem jest to zę TUNING NIE JEST OBOWIĄZKOWY! |
|
Powrót do góry |
|
|
dafn Drag Master
|
Wysłany: Pon Gru 05, 2005 11:57 pm Temat postu: |
|
|
|
no toć przeciez mówiełm! gra zajebista.... mimo paru bugów ale zajebista a mi smiga na maxymalnych detalach auta i srednich detalach swiata... i tylko czasem pod mostem sie przytnie... |
|
Powrót do góry |
|
|
matosu Weteran

|
Wysłany: Wto Gru 06, 2005 9:09 am Temat postu: |
|
|
|
e tam hu... przez duze h jak dla mnie i tak juz 5 dni temu 1st na blackliscie bylwm  
colt kiedy doszlo ?? |
|
Powrót do góry |
|
|
scurek91

|
Wysłany: Sro Gru 07, 2005 7:15 pm Temat postu: |
|
|
|
Ja mam pamieci ram 256mb i prawie nic nie zacina tylko gra się długo ładuje... Nie wiem czemu ale wydaje mi się że ta gra jest troszeczke powolna (może to wina mojego komputera)  |
|
Powrót do góry |
|
|
Gniazdo Weteran

|
Wysłany: Sro Gru 07, 2005 7:33 pm Temat postu: |
|
|
|
mi sie gra podoba a najlepsze jest z niej "bmw m3 e46 gtr"no i gra mi na fulldetal wymiata  |
|
Powrót do góry |
|
|