Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Jerry_Cornelius
|
Wysłany: Wto Paź 24, 2006 6:43 pm Temat postu: Konwersja samochodów z 2.3.0 do 2.2.1 |
|
|
|
chce przekonwertowac pojazd z 2.3.0 w tym wypadku to BMW M3 ze strony
http://promods.ucoz.ru/load/8-1-0-62
próbowałem QuickVerter ale u mnie program nie chodzi chyba ze jest ten model do 2.2.1 to prosze podac odnośnik i przepraszam za kłopot
I Ku...a nie odsyłac na google bo wiekszosc stron jest zepsuta a ja umiem szukac...
co za koles szukałem na tym forum i nic nie ma wiec napisałem temat.... n/c ty to masz odpowiedzi....
Ostatnio zmieniony przez Jerry_Cornelius dnia Wto Paź 24, 2006 7:05 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
Casta Wariat drogowy

|
Wysłany: Wto Paź 24, 2006 7:01 pm Temat postu: |
|
|
|
No to cie odeśle do szukajki na forum. Jest gdzieś tutaj na forum tutek mówiący jak zrobić z 2.2.1 do 2.3.0 ale z 2.3.0 do 2.2.1 robisz to samo tylko odwrotnie. I bez Ku prosze bo tzreba się nauczyć szukac a nie wymagać niewiadomo co. Co ty myślisz że my tu jesteśmy w stanie zapamiętać linka do spolszczenia, jakiegoś tam auta, wszystkich tutoriali? _________________
Moja & Dafna stronka  |
|
Powrót do góry |
|
|
|