Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
nervovy
|
Wysłany: Czw Paź 26, 2006 5:03 pm Temat postu: Wywala mnie z gry. |
|
|
|
:/ mam problem. Gra po zainstalowaniu nie chce mi dzialac. Pokazuje mi sie czarny ekran na 2 sekundy i
spowrotem do windowsa...zaden patch nie dziala(probowalalem odpalic po kolei kazda wersje.)
Jak naciskam (Alt+ctrl+del) to nie ma tam gry uruchomionej. probowalem wszysykiego. directx zainstalowalem...gdzies tam przeczytalem ze kodeki Intel Indeo potrzebne sa to tez nie dziala z nimi...:/
Sciagnolem gre z internetu przez azerusa :
Street Legal Racing Redline [PC-CD][English][www.pctorrent.com]
. Ale mam pewien babol...Bo kiedy sciagnolem sl w wersji Trial to wszystko pjeknie dzialalo...:/ no i co dalej?? _________________ madafaka |
|
Powrót do góry |
|
|
Casta Wariat drogowy

|
Wysłany: Czw Paź 26, 2006 6:26 pm Temat postu: |
|
|
|
Zainstaluj na nowo i bez grzebania uaktualnij programem Invictus Live do ver. 2.2.1 i wrzuć cracka pod 2.2.1. Niewiem czy to coś da ale spróbować nie zaszkodzi a jeśli nie da to może to być problem z instalką gry. _________________
Moja & Dafna stronka  |
|
Powrót do góry |
|
|
nervovy
|
Wysłany: Pią Paź 27, 2006 1:32 pm Temat postu: |
|
|
|
casta...nie wiem dlaczego ale chyba nie zrozumiales ze instalowalem gre na nowo chyba z 100 razy. Wczoraj tak a propos siegnolem po drastyczne srodki...FORMAT C !!!
na nowo windowsa zainstalowalem ( stwierdzilem ze jak trial mi dzialal to nie jest to wina gry tylko syfnej windy) no i dziala giera laaata  _________________ madafaka |
|
Powrót do góry |
|
|
|